Ana sayfa Dizi Fragmanları Zemheri dizisinde gerçekler ortaya dökülüyor!

Zemheri dizisinde gerçekler ortaya dökülüyor!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Zemheri’nin 9. bölüm tanıtımı yayınlandı. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Elvan’ın Firuze’den evlendiği için hesap sorduğu tanıtımda, Ayaz’ın “Annem bizim için öldü Firuze!” sözleri yankılanıyor. Berrak, Ayaz ve Firuze’nin geçmişini öğrenip şoke olurken, Aliye ve İclal’in konuşması dikkat çekiyor. Firuze gözyaşları içinde her şeyi anlatacağını söylerken, Ayaz’ın gerçekleri öğrenip, öğrenemeyeceği merakla bekleniyor.

Show TV’nin kaliteli dizisi Zemheri, her ne kadar reytinglerde düşük bir tempo tuttursa da fanatik bir izleyici grubu bulunuyor. Dizinin takipçileri final endişesini iliklerinde hissediyor.Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse, başrollerde yer almakta.

Peki dizinin 8. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım: Firuze ve Ertan’ın evlendiğini öğrenen Ayaz, Firuze’den hesap sorarken duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Berrak, Safiye’ye böbreğini vermek için yaptırdığı tahlillerin sonucunda hamile olduğunu öğrenirken bu durumu Ayaz’ı yeniden kazanmak için bir şans olarak düşündü. Ayaz, Firuze’den duyduklarının acısı üzerine annesinin vefatıyla adeta yıkıldı.

Safiye’nin ölümü Filiz ve Ayaz için büyük yıkım olurken Firuze, sevdiği adama destek olamadığı için büyük bir üzüntü yaşadı. Evliliklerini herkesin öğrenmesini isteyen Ertan ise ailesine açıklaması için Firuze’ye baskı yaptı. Polisler Yasin cinayeti için Faruk’un ifadesini almaya gelirken Elvan büyük bir panik yaşadı. Onun garip halleri evdekileri şüphelendirmeye başladı. Faruk’tan Yasin’in boğularak öldürüldüğünü öğrenen Firuze dehşete düştü. Yasin’i aslında Ertan öldürerek büyük bir oyun oynamıştı. Artık Ayaz’ın da kendisi gibi bir zorunluluk yaşadığına emin oldu.

Sevda, Aliye’nin tepkilerinden kurtulabilmek için yaptığı planla onu hamile olduğuna inandırdı. Ayaz cenazede babasının kendilerini bulmasında Ertan’ın payı olduğunu öğrendi ve yaşadıklarının sebebi olan Ertan’a büyük bir öfkeyle saldırdı. Ayaz artık intikam için yaşayacaktı. Firuze, Ertan’ın verdiği hediyeden dolayı Ayaz’la olan ilişkisini bildiğinden şüphelendi. Kızının Ertan ile evlendiğini İclal’den öğrenen Yaşar ise büyük bir üzüntü yaşadı. Firuze’yi evlatlıktan reddederken baba-kızın döktüğü gözyaşları izleyenleri derinden etkiledi. Ertan evliliklerini herkese ilan etmek için küçük bir kutlama yapmaya karar verdi.

Yaşar aileden kimsenin davete katılmasını istemezken bu evliliğe içten içe sevinen Aliye, Yaşar’ı ikna etmeye çalıştı. Ertan’a, Firuze ile eskiden sevgili olduklarını söyleyen Ayaz beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Ertan bunu zaten Firuze’den öğrendiğini söyleyerek ekran başındakileri şaşırttı. Final sahnesinde herkesten gizli Ayaz’ın Firuze’nin parmaklarına dokunduğu ve ikilinin tebessüm ettiği anlar izleyenleri şoke etti. Ayaz ve Firuze birlikte oyun mu oynuyor sorusu akıllara gelirken heyecan doruklara ulaştı.

Hilal Saral’ın yönetmenliğinde, Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan, Ay Yapım imzalı Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi oyuncular yer alıyor. Zemheri Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!