Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde izleyicinin içinin yağları bu sahnede erdi!

Mucize Doktor dizisinde izleyicinin içinin yağları bu sahnede erdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde büyük hesaplaşma yaşandı. Beliz’in babası, Kıvılcım’ın aşkı Faruk neden Berhayat Hastanesi’ni kızına bıraktı da her şeyi ile ilgilenen Kıvılcım’a bırakmadı? Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil Bey ile Özge Özder’in hayat verdiği Kıvılcım’ın hastane otoparkında karşılaştıkları sahnede bu sorunun yanıtı verildi.

İşte bu soru dizinin başından bu yana soruluyordu. Çünkü Kıvılcım hem hastaneyi kendisinin kurduğunu ve bu noktaya kendisinin getirdiğini ve Beliz’in de tepeden kendi kurduğu düzenin başına geçtiğini söyleyip, bunu bir koz olarak kullanıyordu.

Kıvılcım, Faruk’un kızına duyduğu suçluluk duygusu nedeniyle böyle bir karar aldığını düşündüğünü söyledi. Ancak gerçek sebebi Adil Bey, şu sözlerle anlattı: “Yanılıyorsun.Senin bir limitin var Kıvılcım. Öfkelendiğin zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor.Faruk sana çok güveniyordu ama öfkene güvenmedi. Şimdi o kağıdı açabilirsin.”

Kıvılcım’ın açtığı kağıtta iş sözleşmesi vardı. Hastanede işe alım ve çıkarımların kurul kararı ile yapıldığını hatırlatan Adil Bey, “Gülin ve Güneş’i işten çıkararak sözleşme maddelerine aykırı davrandın. Bu hastanenin başhekimi olarak, şu dakikadan itibaren sözleşmeni feshediyorum” diye konuştu.

Mucize Doktor dizisinde izleyicinin içinin yağları bu sahnede erdi! 7

Sözleşmeye aykırı davranan Kıvılcım, 2 hafta daha bu hastanede kalabilir ve sonrasında ayrılmak durumunda kaldı.

Adil bu sorunun yanıtı verdi de izleyicilerin merakı giderildi ve içlerinin yağları da bu sahnede eridi. Mucize Doktor dizisinin 25. bölümünde Kıvılcım’ın kovulduğu sahne youtube ortamında 1.2 milyonun üzerinde izlenme elde etti.

25.bölümün en çok izlenen sahnesiydi ve yorumlarda da bu sahneden sıklıkla bahsedildi.

“Bölümün en güzel sahnesiydi” diyen Mucize Doktor hayranları, “Üzülme Kıvılcım, Hekimoğlu’na iş başvurusu yaparsın.Sana hastane mi yok” diyerek dalgasını geçti.