Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisini izleyenler Kara Sevda keyfi aldı!

Zemheri dizisini izleyenler Kara Sevda keyfi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında 15 Ocak Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Zemheri, olumlu yorumlar aldı.Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizinin çok beğenildiği ve soluksuz izlendiğine yönelik birçok mesaj var.

Twitter’da da gündem olan Zemheri dizisinde Azay ve Firuze’nin uyumlu halleri de dikkat çekiciydi. “Muhteşem bir dizi, inşallah hiç bitmez. Firuze ve Ayaz size de bayıldım, doğrusu çok yakışmışlar” diye yorumda bulunan bir izleyici birçok Zemheri takipçisinin de duygularına tercüman oldu.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimleri buluşturan dizi, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet etti.

Bir dizi hayranı “Çok güzel bir diziydi, çok sevdim bana Kara Sevda’yı hatırlattı” diye yazdı.Kimi izleyiciler ise Alev Alev dizisini hatırladığını vurguladı.

Zemheri dizisini izleyenler Kara Sevda keyfi aldı! 7

Aşk-ı Memnu’nun Matmazel’i olarak akıllara yazılan Zerrin Tekindor için ise “sen bu hallere düşecek kadın mıydın” esprisi yapıldı. Tekindor genelde zengin kadın rollerinde yer aldığı için bu tür espriler sıklıkla yapılıyor.

Alperen Duymaz’a ayrı bir parantez açan izleyiciler tavrına, tarzına ve oyunculuğuna bayıldıklarını ifade ettiler. Ekrana dönüşüyle hayranlarını mutlu eden Ayça Ayşin Turan da takdir edildi.

Peki Zemheri dizisinin 22 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak 2.yeni bölümünde neler yaşanacak?Bazı detayları fragmanda bulabilirsiniz: