Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 16 Ocak Perşembe 64. Bölüm Fragmanı İzle

Deli Divane 16 Ocak Perşembe 64. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Deli Divane’nin 16 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşacak.Dizinin bu bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Bu bölümüde Ranvir, Vino’nun suçsuzluğunu kanıtlamak için şirkette çalışan herkesle görüşür. Vino’ya birinin iftira attığını düşünen Ranvir, Naween’den şirket belgelerini ister.

Vino’nun suçsuz olduğuna kalpten inanan Ranvir şirketteki araştımasını sürdürür. Bunun üzerine olanları Vino’nun ağzından duymak isteyen Ranvir, hapishanye gider. Vino, Naween’in ailesine zarar vereceğinden korktuğu için sessiz kalır. Naween ve Avni, Vino’ya nasıl tuzak kurduklarını konuşurken Alekh onları duyar.

Duyduklarını hemen babasına anlatan Alekh’e kimse inanmaz. Olayın peşini bırakmayan Ranvir, Naween’in iş birliği yaptığı adamı bulur. Herşeyi itiraf eden adam, Naween’in kendisini parayla tuttuğunu anlatır. Olaylar karşıda şoka giren Rajvanslar Naween ve Avni’yi evden atmayı düşünür. Sadhana ise Vino’nun hapisten çıkmasından başka bir isteklerinin olmadığını söyler. Ranvir’in, Vino için bu kadar uğraşmasına kızan Vasundhara planlarının bozulması ile kahrolur.

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra