Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisinin afişi ortaya çıktı!

Zemheri dizisinin afişi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonunda merakla beklenen dizilerden birisi de Zemheri… Show TV ekranında yayınlanacak olan yeni dizi Ay Yapım imzalı… Kadrosu ile dikkat çeken dizide Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk ve Zerrin Tekindor rol alıyor.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapmakta olduğu dizinin çekimleri devam ediyor. Zemheri afişi de ortaya çıktı. Dizinin ne zaman yayına başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Zemheri dizisinin afişi ortaya çıktı! 7

Sette çalışmaların devam ettiği Zemheri dizisinde Kasım ayının başlarından itibaren çalışmakta olan oyuncular, nadiren sosyal medyada paylaşım yapmakta.

Yakında ekranda yer alması beklenen Zemheri dizisini heyecanla bekleyen dizi halranları ise özellikle başrol oyuncularının performanslarını ve karakterlerini çok merak ediyor.

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ve ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Zemheri’nin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimler buluşuyor.

Şimdiden heyecan uyandıran ‘Zemheri’, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek.