Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep Çamcı, tam 4 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

Zeynep Çamcı, tam 4 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zeynep Çamcı’nın hayranları ünlü oyuncuyu 2018 yılındaki Adı Zehra isimli diziden bu yana televizyon ekranında izleyemiyor. Hayranlarının yeniden televizyonda görmek istediği oyuncu, 4 yılın ardından bomba gibi bir projeyle yeniden hayranlarının karşısına TRT1 ekranında çıkacak.

1986 yılında Muğla’da dünyaya gelen Zeynep Çamcı, çok yönlü bir isim. Hem oyunculuk yapan hem senaryo yazan hem de sinema filmi yönetmenliği deneyimi de yaşayan Zeynep Çamcı, uzun yıllar sonra yoğun bir dizi çekimleri sürecine adım atacak.

2009 yılında setlere adım atan oyuncu, Recep İvedik isimli sinema filmleriyle dikkatleri çekti. Leyla ile Mecnun dizisinde Sedef karakteri ile yer alan ve çok da etkili olan Zeynep Çamcı’yı popüler yapan asıl dizi ise Adını Feriha Koydum isimli yapımdaki Can Serter rolü oldu.

Beni Böyle Sev, Seviyor Sevmiyor, Kara Yazı ve Adı Zehra ile birlikte birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, son dönemde ise sadece dijital projeleri kabul etti.

Terapist isimli dizide Ayşe, Adım Başı Kafe’de ise Merve rollerinde yer alan oyuncu, internet dizisi deneyimini de bu projelerle yaşadı.

Ayrıca sinemada da varlık gösteren Zeynep Çamcı; Meryem, Deliha, Gerçek Kesit Manyaklık ile Feride isimli yapımlarda rol aldı. Feride filminin hem senaristi hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olarak öne çıkan Zeynep Çamcı, 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönmeye ikna edildi.

Zeynep Çamcı, tam 4 yıl sonra yeniden televizyon dizilerine dönüyor! 98

TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden Güzel Günler isimli aile sıcaklığı taşıyan yeni dizinin başrolünde Zeynep Çamcı da bulunuyor.

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulağına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini izleyeceğimiz Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda çok değerli isimler bulunuyor.

Kırmızı Oda dizisiyle 2 sezon milyonları etkileyen Binnur Kaya, yeniden ekranlara bu dizi ile dönüş yapacak.

Komedi rolleriyle çok sevilen Ecem Erkek, en son Kaçış dizisindeki başarılı çıkışıyla Leyla Tanlar da projede yer alan isimler arasında bulunuyor.

Zeynep Çamcı yeni dizisinde ayrıca; Yıldıray Şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler gibi isimlerle de aynı seti paylaşacak.

Genç oyuncunun hayranları da uzun yıllardır televizyon ekranında izlemek istedikleri oyuncuyu yeni sezonda ekranda görebilecek. Güzel Günler dizisi TRT1 ekranlarında aile sıcaklığı arayanlarla buluşacak.