Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle şöhreti yakalayan Selin Genç İspanyol basınının kadrajında!..

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle şöhreti yakalayan Selin Genç İspanyol basınının kadrajında!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da, 4 sezon boyunca ‘Gülten’ karakterine hayat veren genç oyuncu Selin Genç, bu dizi sayesinde ilk kez ekranlarda yer almakla kalmadı ilk projesiyle şöhreti de yakaladı.

Oyunculukları, hikayesi, dönemin ruhunu taşıyan mekanları, kıyafetleri, aksesuarları, arabaları ile çok konuşulan, ve izlenen bir dizi olarak unutulmaz yapımlar arasına adını yazdıran Bir Zamanlar Çukurova, oyuncunun meslek hayatında  önemli bir yerde duruyor.

Şöhreti tek diziyle yakalayan Selin Genç, aynı zamanda Ortadoğu’da da hayran sayısını giderek arttıran bir isim olmayı başardı. Genç, bir süre önce Lübnan’a giderek bir TV programına katılmış, dergilere röportajlar vermişti. Güzel oyuncu şimdide İspanyol basınının kadrajına girdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle şöhreti yakalayan Selin Genç İspanyol basınının kadrajında!.. 7

Selin Genç, İspanyolların en çok okunan dergisi Semana’ya röportaj verdi. Oyuncu röportajı sosyal medya hesabından da yayınladı. Selin Genç, “Geçtiğimiz yıl Lübnan, bu sene İspanya… Tüm sevenlerime ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan ve ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kuran Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova sayesinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve aynı zamanda yapımcıların da beğendiği ve teklifler götürdüğü bir isim oldu.

Selin Genç’in yeni projesi geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Oyuncu, ünlü Türk Ozan’ı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde rol alıyor. Neşet Ertaş’a ‘Ramazan Bağgül’ün hayat vereceği filmde Selin Genç de ‘Elif’ karakterini oynayacak

Ünlü halk ozanını anlatacak olan filmin kadrosunda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy gibi oyunculukları ile beğeni toplayan isimler yer alıyor.