Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’ya ne oldu? Ünlü oyuncu hayranlarını endişelendirdi!..

Hazal Kaya’ya ne oldu? Ünlü oyuncu hayranlarını endişelendirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın cephesinden yeni haberler geldi. Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu bunun nedenini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

2019’da meslektaşı Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yılın Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncunun ikinci çocuğunu beklediği haberleri magazin basınında yer aldı. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ ünlü oyuncunun hamile olduğunu yazdı.

Bir süredir sosyal medya paylaşımlarına da ara veren ünlü oyuncu Hazal Kaya son paylaşımıyla hayranlarının yüreğine su serpti. Bir takım sağlık problemleri yaşadığının altını çizen oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Hazal Kaya'ya ne oldu? Ünlü oyuncu hayranlarını endişelendirdi!.. 7

“Nasıl açtım arayı ama. İsteyerek olmadı valla. Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9’a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayata tutunmaya çalışıyorum. Ay çok güzel şeyler geliyor neyse böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi. Yani umarım. Öptüm. ”

Hazal Kaya, geçtiğimiz Mart ayında Netflix’de yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun Selahattin Paşalı ile başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonunun da çekileceği gündemdeydi.

Bu arada Kaya, son olarak Elle Dergisi’ne bir röportaj vermiş ve anne olduktan sonra daha farklı hissetmeye başladığını da şu sözlerle anlatmıştı; “Kadın tarafım ağır basıyor bu ara. Anne olduktan sonra o tarafımla uzun zamandır pek ilgilenmediğimi, diğer rollerime daha çok adapte olduğumu fark ettim, eksik yaptığım bir şeyler var diye düşünerek bir kadın olarak kendime daha çok dikkat etmeye, anlamaya karar verdim.”