Ana sayfa TV Programları Zeynep Güneş Arslan iddialara cevap verdi – Esra Erol’da 26 Ekim 2018

Zeynep Güneş Arslan iddialara cevap verdi – Esra Erol’da 26 Ekim 2018

tarafından ker_def

Esra Erol sürprizlerle dolu yeni formatıyla ekranlarda olmaya devam ediyor. atv’de hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Esra Erol, önemli insan hikayelerini ekrana taşımakta. 26 Ekim Cuma günü ekrana gelen bölümdeki konu başlıkları şöyleydi: Esra Erol, DNA testi sonucuna göre 3 aylık Minel Nas’ın babasının Mesut Gürleyik olduğunu açıklamıştı. Mesut 3 ay sonra kızı ile baş başa bir gece geçirdi. Mesut’un annesi aylar sonra kızına kavuştu. Mesut’un evinden canlı yayın yapıldı.Büyük de bir sürpriz vardı… Evladı, işadamı Ali Karacan tarafından kaçırılan bir annenin feryadı vardı… İddiaların hedefindeki isim Ali Karacan’dan ilk ses geldi. Velayet savaşının detayları programda ele alındı. İnternette aylarca konuştu, sonunda 30 bin TL parasını kaptırdı. 63 yaşındaki Hatice teyzenin, 45 yaşındaki adamla internetteki aşkı hüsranla sonuçlandı. Abdullah bey çocuğuna hasret bir baba, kısa bir dönem evlilikten sonra eşiyle ayrıldılar. Ancak çocuğunu göremiyor… Abdullah beyin eşi Zeynep hanım nerede, ne yapıyor? İnanılmaz iddialar var…

Esra Erol’da programının 26 Ekim Cuma günü ekrana gelen bölümünün tamamının videodan full hd izleyebilirsiniz.

Farklı insanlar…

Farklı hayatlar…

Farklı öyküler…

“Esra Erol’da” hafta içi her gün atv’de!

“Sizleri bu ekranda hayatın öyküsünü birlikte yazmaya davet ediyorum” sözüyle izleyicileri ekrana davet eden Esra Erol, hüzünlü hikayeleriyle atv’de.

“Sizleri bu ekranda hayatın öyküsünü birlikte yazmaya davet ediyorum” sözüyle izleyicileri ekrana davet eden Esra Erol, hüzünlü hikayeleriyle atv’de.