Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep, kızı için çok zor bir tercih yapmak zorunda! Çarpışma dizisinde tehlikeli oyun!

Zeynep, kızı için çok zor bir tercih yapmak zorunda! Çarpışma dizisinde tehlikeli oyun!

tarafından zk zk
Show TV’de bu akşam 5. bölümü yayınlanacak olan Çarpışma dizisinin 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak’ın oynadığı dizide Zeynep, kızına ulaşmak için her yolu deneyecek.

Veli’nin kızına kavuşmak istiyorsa kocasını kendisine getirmesini istediği Zeynep, Cemre’nin bunu nasıl yapacağı sorusuna “Bir yolu var” yanıtını veriyor.

Bir şekilde kocasını getirmeyi başaran Zeynep, “Ben tarafımı seçtim, sıra sende” diyerek ne demek istedi? Çarpışma dizisi, ilginç gelişmelerle ekrana gelecek.

İşte yeni bölüm özeti:

Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır.

Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar.

Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.

İşte 5. bölüm 2. tanıtımı: