Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da aranan Yeşilçam oyuncusu Behzat Talikacı ortaya çıktı ama hüsran yaşandı!

Müge Anlı’da aranan Yeşilçam oyuncusu Behzat Talikacı ortaya çıktı ama hüsran yaşandı!

tarafından zk zk

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Ustura Kemal, oğlu ve kızıyla Müge Anlı’da kavuştu!

12 yıldır programında ayrı düşmüş ailelerin yüzünü güldüren Müge Anlı, Türk Filmi gibi bir buluşmaya imza attı.

Behzat Talikacı, 20 yıldır Yeşilçam’ın emektar oyuncusu olan Ustura Kemal lakaplı babası Niyazi Talikacı’yı aradığını söyleyerek Müge Anlı’ya başvurdu. Genç adam, Müge Anlı sayesinde önce hiç tanımadığı ablası Şadiye Talikacı’yı ile buldu. Ardından iki kardeş Müge Anlı stüdyosunda babaları Niyazi Talikacı’yla buluştu.

Behzat Talikacı, yıllar sonra buluştuğu oğluna beklenen ilgi ve sevgiyi göstermeyince hem programı izleyenler hem de oğlu, büyük bir hüsran yaşadı. Talikacı, huzurunun bozulmasını istemediğini söyleyerek oğluna beklenen ilgiyi göstermedi.

Yalnız yaşadığını ve zor şartlarda tatlı satarak Edirne’de geçinmeye çalıştığını anlatan Talikacı, oğlu Niyazi’nin de umutlarını kırdı. Telefonla programa bağlanan halaları ise yeğenlerinin istese babalarını bulabileceklerini söyleyerek Şadiye ve Niyazi Talikacı’nın zamanında gereken ilgiyi göstermediklerini iddia etti.

Büyük umutlarla programa gelen Niyazi Talikacı, babasının bu ilgisizliği karşısında çok şaşırırken, umduğu gibi bir karşılaşma yaşanmaması karşısında umutlarının kırıldığını söyledi.