Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeynep Özkaya ve Gizem Güven, Sihirli Annem’de yeniden yer almanın kıyısından döndü!

Zeynep Özkaya ve Gizem Güven, Sihirli Annem’de yeniden yer almanın kıyısından döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisi 27 Mart 2003 ile 10 Mart 2012 tarihleri arasında ekrana geldi. Toplam 240 bölüm yayınlanan ve 7 sezon süren dizi akıllarda kalıcı oldu… O dönemde çocuk oyuncu olan Gizem Güven, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner, birlikte görüntü verdi.

TV100 kameralarına konuşan 3 genç oyuncu, Exxen isimli yeni dijital platform için dizinin yeniden çekileceği konusunda kendilerine önceden haber verilmemesi nedeniyle sitem dolu sözler söyledi. Oyuncular, yeni bir ekip ile çekilmesine karar verilen yapım ile ilgili pek bilinmeyen bir detayı da aktardı.

Çilek karakteri ile hafızalara yerleşen Zeynep Özkaya, Sihirli Annem’in sinema filminin yapılacağını ve projenin neredeyse kıyısından döndüklerini söyledi. Özkaya, “Aslında film olacaktı. Biz çok yaklaştık çekmeye. Aralık – Ocak gibi her şey çok kesindi. Yapım şirketi, yönetmeni, zaten hepimiz tanıyorduk. Her şey inanılmaz kesindi. Biz böyle kıyısından döndük. Bazı aksilikler çıktı, hiçbirimizden kaynaklanmıyor” diye konuştu.

Zeynep Özkaya ve Gizem Güven, Sihirli Annem'de yeniden yer almanın kıyısından döndü! 7

Sihirli Annem filminin çekmenin kıyısından döndüklerini ısrarla vurgulayan Zeynep Özkaya’ya arkadaşları da destek verdi.

Sihirli Annem’in Ceren’i olarak hafızalara yerleşen Gizem Güven, dizi olacağını öğrendiğinde kendilerinin olacağını aklından geçirmediğini de anlattı.

İşte tv100’de yer alan o röportaj: