Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sihirli Annem dizisinin Ceren ve Çilek’i dizi teklifi bekliyor! Gizem Güven ile Zeynep Özkaya’dan yapımcılara mesaj!

Sihirli Annem dizisinin Ceren ve Çilek’i dizi teklifi bekliyor! Gizem Güven ile Zeynep Özkaya’dan yapımcılara mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sihirli Annem dizisi bir döneme damga vuran, çocukların daha çok sevdiği ama büyüklerin de izlediği güzel bir diziydi. İlk olarak 27 Şubat 2003 tarihinde Kanal D ekranında başlayan dizi, 2006 yılında Star TV’ye geçti. Dizi 10 Mart 2012 tarihinde de 240. bölümü ile birlikte ekrana veda etti.

Dizinin ikinci versiyonu da 2021 yılında çekildi ve Exxen platformunda da yayınlandı. Ancak ikinci versiyonda eski oyuncular yenilenmişti ve beklendiği kadar da ilgi çekmediğini söyleyebiliriz. Sihirli Annem dizisinin çekildiği yıllarda henüz çocukluk dönemlerini yaşayan Zeynep Özkaya ile Gizem Güven, o günden bugüne kadar dostluklarını sürdürmeyi başardı.

Çilek karakterinde Zeynep Özkaya ve Ceren olarak da Gizem Güven başarılı performanslar ortaya koymuştu. İki genç kadın oyuncu aradan yıllar geçmesine rağmen hala Sihirli Annem dizisiyle hatırlanıyor. Onların sette başlayan çocukluk arkadaşlıkları yıllar içinde daha da gelişti ve birlikte yol almayı tercih ettiler.

Gizem Güven ile Zeynep Özkaya birbirlerini artık kardeş gibi görüyor. Peki şu sıralarda ne yapıyorlar? Hayranları onları sosyal medyada ürettikleri içeriklerle takip ediyor. Sosyal medya platformlarında birlikte içerik üretme yoluyla gündemde kalan ve markalarla çeşitli işbirlikleri yaparak ilerleyen iki genç oyuncu, dostluklarının da sürmesinden memnun.

Sihirli Annem dizisinin Ceren ve Çilek'i dizi teklifi bekliyor! Gizem Güven ile Zeynep Özkaya'dan yapımcılara mesaj! 7

Gizem Güven, “Etkinliklerde bir araya geliyoruz, tatillere gidiyoruz, görüşüyoruz ve sosyal medyaya ağırlık vermiş durumdayız” diye konuştu.

Zeynep Özkaya da çocukluk arkadaşı gibi olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Hem çok yakın arkadaşız hem de biraz böyle kardeş gibiyiz. O yüzden aynı işi de yaptığımız için hep birlikteyiz.”

Televizyon dizisi veya sinemada yer almayı da isteyen iki genç oyuncu, setleri özlediklerini dile getirdi. Gizem Güven, çocukluğunun sette geçtiğini hatırlattı ve “Bize uygun şeyler olduğu sürece aslında isteriz. Çünkü çocukluğumuzun geçtiği ortam, özlüyoruz” diye konuştu.

Zeynep Özkaya da dizi teklifi gelirse düşüneceklerini de ifade etti. İki genç oyuncu da bu sözleri ile aslında yapımcılara da mesaj yollamış oldu. Eğer iyi bir hikaye olursa iki oyuncu da yeniden dizi setlerine dönmeyi çok istiyor.