Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden gündem olan Boncuk Yılmaz, Ateş Kuşları ile bir ilki yaşıyor!

Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden gündem olan Boncuk Yılmaz, Ateş Kuşları ile bir ilki yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve Zeytin Ağacı ismiyle Türkiye’de milyonların sevgisini kazanan proje, yurt dışında ise Another Self ismiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin başrollerinde yer alan isimlerden birisi de Boncuk Yılmaz oldu. Şimdiye kadar yer aldığı diziler ile Türkiye’de tanınan birisi olsa da Boncuk Yılmaz adına, Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında da tanınması noktasında iyi bir projeydi.

2005 yılından bu yana setlerde yer alan ve az sayıda projede izleyebildiğimiz Boncuk Yılmaz’ın unutulmaz rolleri arasında Sıla dizisindeki Narin ve Çukur dizisindeki Sevgi karakterleri öne çıkıyor.

Özellikle son dönemde birbiri ardına farklı rollerde yer alarak izleyici karşısına çıkan Boncuk Yılmaz, çok farklı rolleri canlandırmaya çaba harcıyor.

atv’de ilk iki bölümü büyük dikkat çeken Ateş Kuşları isimli dizinin de ana kadrosunda yer alan oyuncu, canlandırdığı Nazmiye karakteri ile büyük beğeni topladı. Karakterin kendisine olan tek benzerliğinin olaylar karşısında neşesini kaybetmemesi olduğunu ifade eden Boncuk Yılmaz, hikayenin kendisini derinden etkilediğini anlattı.

Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden gündem olan Boncuk Yılmaz, Ateş Kuşları ile bir ilki yaşıyor! 8

Ateş Kuşları dizisi, sokak çocuklarının hayata tutunma ve bir aile olma hikayesini anlatıyor. Tabii ki başlarından birçok trajik olay geçiyor ve bu süreçte birbirlerine bağlanmaları da toplumsal anlamda önemli bir mesaj olarak ekrana yansıyor.

Reytingleri de çok iyi gelen işte böyle etkili bir diziyle ekrana dönmek Boncuk Yılmaz adına da iyi bir adım oldu. Oyuncu, “Bu dizide yer almamın sebeplerinden birisi kesinlikle hikaye. Hikayeyi okur okumaz dahil olmak istedim. Senaristlerimiz çok güçlü kalemler” diye konuştu.

Nazmiye karakteri aslında oyuncuya çok yabancı birisi. Bu karakter ile kendisini özdeşleştirmesi de kolay olmayacaktır. Ancak Boncuk Yılmaz’ın ilk kez böyle bir kişiyi canlandırması, kariyeri adına da yeni bir deneyim fırsatı yarattı.

Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden gündem olan Boncuk Yılmaz, Ateş Kuşları ile bir ilki yaşıyor! 9

Oyuncu şöyle konuştu: “‘Nazmiye’ de daha önce hiç canlandırmadığım türden bir karakter. Nazmiye’nin en keskin duygusu hırs. Nazmiye ile benzer tek yönüm olaylar karşısında neşemi kaybetmemek.”

Boncuk Yılmaz’ın da kadrosunda etkili şekilde yer aldığı Ateş Kuşları dizisi, 2023 yılının en iyi çıkış yapan projelerinden birisi olmayı da başardı.