Ana sayfa Dizi Haberleri Zorlama Fabri, dayak yiyeceksin! Erkenci Kuş’ta kıskançlık rüzgarları esecek!

Zorlama Fabri, dayak yiyeceksin! Erkenci Kuş’ta kıskançlık rüzgarları esecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, 27 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin 17. bölüm 2. tanıtımında Fabri’nin ortaya çıkışı, Can’ı çok sinirlendiriyor.

Sanem’e yakın davrandığı anlarda Can’ın gözlerinden ateş fışkıracak adeta!

Fabri ve Can, bir parti organize edecekler. Sanem’in doğum günü için yapıldığı düşünülen partide, Can kıskançlıktan delirecek.

Sanem’i mavi elbisesi içerisinde görüp gözlerini alamayan Fabri, onun elini öperken Can sert bakışlarını üstünden ayırmıyor.

Zorlama Fabri, dayak yiyeceksin! Erkenci Kuş'ta kıskançlık rüzgarları esecek! 7

Sanem, ofiste Can’a yakın durmak için elinden geleni yapıyor. Can onu her fırsatta terslese de Sanem’in “Beni seviyor” şeklindeki algısı komik anlara neden olacak.

Yeni tanıtımı gören izleyiciler, sosyal medyada Fabri’nin ortaya çıkmasıyla Can’ın sinirlerinin iyice zıpladığını görünce, “Can, bu Fabri’yi kesin döver” demeye başladılar. “Dayak yiyeceksiniz Fabri bey, fazla zorlamayın” yorumları yapılırken hayli eğlenceli bir bölümün geldiği de tanıtımdan anlaşılıyor.

İşte Erkenci Kuş 17. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem’in “Bugüne kadar benimle ilgili bildiğin her şey yalan” demesinden sonra Can’ın kalbini ne yumuşatabilir? Aralarındaki bağın gücü test ediliyor artık.

Emre’nin büyük müşteri YRT Holding’i bağlamak için verdiği rüşvet, ajansı saplandığı maddi bataktan kurtaracak mı yoksa daha da dibe mi çekecek?

Mahalle Sanem’le ilgili dedikodularla çalkalanırken, Nihat ve Mevkıbe’nin tavrı ne olacak?

Can’ın keskin çizgilerini, Sanem’in dürüstlüğü kırabilir mi?” İtiraf, geçmişte yaptığımız hataların affını sağlar mı?