Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, bu kez açtı ağzını yumdu gözünü! Çileden çıkan Topal, kayınvalideleri fena azarladı!

Zuhal Topal, bu kez açtı ağzını yumdu gözünü! Çileden çıkan Topal, kayınvalideleri fena azarladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, haftalardır yaşanan kayınvalidelerin tutumuna sonunda isyan etti!

Nezahat Hanım ve gelini İlkay’ın sofrasına konuk olunan 113. bölümde, kayınvalidelerden Zeliha Hanım’ın sürekli “Ben et yemem, şunu sevmem, bunu ağzıma sürmem” şeklindeki sözlerinin ardından bir de ‘Daraldım ben’ deyip masadan kalkıp gitmesi, diğer kayınvalideleri de Zuhal Topal’ı da çok gerdi.

Ana yemekte kuzu etinin olduğunu öğrenen Zeliha Hanım’ın ev sahibi Nezahat Hanım’a “Sizin gelininizle iletişiminiz yok galiba. Benim kaç gündür et yemediğimi biliyorsunuz. Bir parça tavuk yapabilirdiniz?” sözleri üzerine sinirler iyice gerildi.

Sabırla tartışmanın bitmesini bekleyen ve arada müdahale eden Zuhal Topal, Zeliha Hanım’ın “Ben de ona göre puan vereceğim. Zaten masa beni daralttı” sözleri üzerine “Öyle bir şeye hakkınız yok! Tatmak zorundasınız. Masadan kalkıp gitmeniz doğru değil bir. İkincisi size kimse özel yemek yapmak durumunda değil. Üçüncüsü, ben ona göre not vereceğim söyleminiz tamamen yanlış” diyerek Zeliha Hanım’a tepki verdi.

Pek çok yiyeceği yemediğini söyleyen, masalarda daralan, simetri takıntısıyla sürekli masada sorun çıkaran  Zeliha Hanım’a “O zaman yarışmaya katılmayacaksınız” diyen Zuhal Topal, Nurten Hanım’ın bulgur pilavını beğenmediğini söylemesi üzerine adeta çileden çıktı!

HAKKANİYETLİ YORUM YAPIN! EMEĞE HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ!

Yüzü asılan ve sinirli bir şekilde sesini de yükselterek adeta kayınvalidelere azar çeken Zuhal Topal, “Bu pilavı nasıl beğenmezsiniz. Şahane bir bulgur pilavı. Harika bir pilav. Ben birazcık pilavdan anlıyorsam ve aylardır bu programın sunuculuğunu ve yapımcılığını yapıyorsam ve burada Türkiye’yi dolaşmış, Türkiye’nin lezzet haritasını çıkaran 10 yıldır yemek programı yapan insanlar beğeniyorsa, ben burada sizin puan vermemek için özellikle söylediğinizi varsayarım ve üzülürüm eğer böyleyse” diye konuştu.

blank

Aylardır programda sürekli kayınvalidelerin strateji yapmaları ve gelinlerin yemeklerini beğenmelerine karşın pek çok yemeği eleştirip düşük puan vermeye çalışmaları karşısında Zuhal Topal, artık dayanamayıp içindekileri bir bir döktü!

“Hakkaniyetli yorumlar yapın. Beğenilmeyecek gibi değil. Bir insanın bu pilava kötü demesi için ya hayatında hiç bulgur pilavı yememiş olması lazım, ya da bilerek yapması lazım” diyen Zuhal Topal, “Gelinlerimize haksızlık yapıyorsunuz, emeklerine haksızlık yapıyorsunuz. Hepiniz aynı şeyi yapıyorsunuz. Böyle yaptığınız sürece bu dönüp dolaşıp size geri dönecek, mutlu mu olacaksınız?” diyerek masadaki kayınvalideleri azarladı…