Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal çok akıllı bir taktik uyguluyor, rakiplerinin pek şansı yok!

Zuhal Topal çok akıllı bir taktik uyguluyor, rakiplerinin pek şansı yok!

tarafından ker_def

Zuhal Topal yemek programı diye başladı, eğlence programına doğru gidiyor!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, geçtiğimiz sezon yemek programı sunmaya başladığında herkesi bir hayli şaşırtmıştı.

İzdivaç programlarının ardından ekrana bu şekilde dönüş yapan Topal, ilk zamanlar hem programa alışma hem de iyi reytingler için sıkıntılar yaşasa da programını iyice oturttu.

Zuhal Topal’la Sofrada programı 2. sezonuna geçtiğimiz hafta başladı. Yeni sezonda programını renklendirmek adına eğlence programı formatına doğru dönüştürmeye başlayan Zuhal Topal, her bölümde farklı bir eğlence ortamı oluşturmaya çaba harcıyor.

Program aslında 2 bölümden oluşuyor. İlk bölümde eğlenceli anlar, sohbetler, oyun havaları, şarkılar, mutfak alışverişi ve yemek hazırlıkları sırasında yaşananlar ekrana geliyor.

Programın ikinci bölümü ise kayınvalidelerin eve gelmesi ile başlıyor. İşte o andan itibaren gerilim dolu, sinir bozucu yorumlar ve birbirinden ilginç kayınvalide, zaman zaman da gelin tavırlarını ekranda görüyorsunuz.

Zuhal Topal çok akıllı bir taktik uyguluyor, rakiplerinin pek şansı yok! 7

Programının ilk bölümünde eğlendirmeye çaba harcayan Zuhal Topal, ikinci bölümünde de gerilimi ve tartışmayı öne çıkartan bir plan ile programını hazırlamakta.

Sonuçta Zuhal Topal’la Sofrada yayınlandığı saat diliminde en çok izlenen yapım olmayı başarıyor.

Topal’ın reytinglerdeki başarısı da aslında sıradan bir yemek yarışmasından ziyade eğlenceyi ve gerilimi de içinde bulunduran farklı bir formatı öne çıkartma derdinde…

Bu çabalarıyla da Zuhal Topal’la Sofrada yarışması ekrandaki izleyiciler için farklı duygular yaşadıkları bir yapım olduğu için tercih sebebi oluyor.

İşte programın bugün ekrana gelecek olan 218. bölümün fragmanı… Bu fragmanda da eğlenceyi, gerilimi, korkuyu ve acımasız yorumların kısa bir özetini görebilirsiniz.