Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, kayınvalideleri fena azarladı! Verdiği puanla adaleti sağladı!

Zuhal Topal, kayınvalideleri fena azarladı! Verdiği puanla adaleti sağladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalidelerin hafta boyunca kıt puanlar vermesine kızan Zuhal Topal, final gününde de eleştirisini yapmayı ihmal etmedi.

Zeliha Hanım’ın gelini Zeynep’in, Gaziantep yöresine ait ve her biri meşakkatli yemeklerini çok beğenen Topal, geline verilen puanlara karşı çıkmıştı.

Topal, Sena geline 9 puan vererek, kayınvalidelerin verdiği puanlara da tepkisini koymuş ve adaleti sağlamış oldu.

Aynı şekilde Sena da kayınvalidelerden düşük puan alan Sena da Zuhal Topal’ın verdiği puanla toplamda 21 puan alarak Gülşah ile birlikte birinciliği paylaştı.

Final günü kayınvalideler ve gelinler arasında yaşanan puanlama eleştirilerine Zuhal Topal da katıldı.

Zuhal Topal, kayınvalideleri fena azarladı! Verdiği puanla adaleti sağladı! 7

Topal, “O gün o masayı değerlendirelim, o masayı dedikçe, maalesef bu hafta 3’lerden başka göremiyoruz” diyerek her hafta tüm uyarılara karşın aynı durumun yaşanmasından dolayı kayınvalidelere sitem etti.

Gelinler tüm kayınvalidelerin 3-4 rakamlarını kullanmasına ve 10’a kadar olan diğer puanları görmezden gelmelerine tepki verirken Zuhal Topal da bu yoruma katıldığını belirtti ve “Yiyorlar yiyorlar yine 3 veriyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Haftanın finalinde gelinin menüde çorba seçmemesi üzerine çıkan tartışma üzerine müdahale ederek isteyen herkesin istediği yemeği yapabileceğini ve bunu sürekli tekrarlamaktan yorulduğunu belirten Zuhal Topal, bu konudaki eleştiri yapan kayınvalideleri de azarladı!

Bazı haftalar gelinlere hakettikleri puanı verdiği için adaleti sağlamayı başaran Zuhal Topal, bu hafta da başarılı oldu ama kayınvalidelerin strateji yapmalarından da şikayetçi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.