Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, ‘Keşke gelinim olsaydınız’ diyen kayınvalideye öyle bir laf söyledi ki…

Zuhal Topal, ‘Keşke gelinim olsaydınız’ diyen kayınvalideye öyle bir laf söyledi ki…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlaan Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, haftanın yeni kayınvalidelerinin iltifatları karşısında çok mutlu oldu. Ancak bir kayınvalidenin ilginç sözüne de şok eden bir yanıt verdi!

Zuhal Topal’ı ekrandan görüp hayranlık besleyen kayınvalideler, ilk karşılaştıklarında iltifatlar yağdırmaya başladı.

Programın renkli kayınvalidelerinden Leyla Hanım, Zuhal Topal’ı görünce heyecanlandı.

Eve en son gelen Leyla Hanım, yerine oturmadan önce “Kendimi çok güzel hissediyorum. Manken gibiyim. Rakiplerimi görünce içimden böyle geldi. Ben kendime çok güveniyorum” diyerek kahkahalar attı.

Herkesi şaşkına çeviren bu anların ardından diğer kayınvalideler de birbirlerine nispete yapmaya başladı.

Yemeğin ilerleyen dakikalarında Fadime Hanım da Zuhal Topal’ın ekrandan yüzünün daha dolgun göründüğü ama yakından çok daha güzel olduğu, hatta ekrandakinden daha zayıf olduğunu belirtti.

Zuhal Topal, 'Keşke gelinim olsaydınız' diyen kayınvalideye öyle bir laf söyledi ki... 7

Bu iltifatlar karşısında mutlu olan Zuhal Topal, kayınvalidelere teşekkür ederken Leyla Hanım, ilginç bir yorum yaptı ve “Gelinimden memnunum ama bir oğlum daha olsa sizin gibi bir gelinim olmasını çok yürekten, kalpten isterim. O kadar sevimli bir yüzünüz var ki elektrik enerji alabiliyorum sizden” ifadesini kullandı.

Zuhal Topal’ın verdiği yanıt ise hem ekran başındakileri hem de Leyla Hanım’ı ilk anda şoke etti. Topal, Leyla Hanım’ı dinledikten sonra “Çok teşekkür ederim ama ben sizin gibi kayınvalide istemezdim. Bir oğlunuz daha olsa onunla evlenmezdim bekar olsaydım” diye konuştu.

Leyla Hanım, şaşkınlık içinde Zuhal Topal’a bakakaldı bir an. Neyse ki Topal, durumu toparlayıp, “Şaka yapıyorum” diyerek güldü. Ancak Topal’ın kinayeli sözleri herkesi çok şaşırttı.