Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal, “Siz misiniz hak yiyen!” dedi ve puanı bastı! Zuhal Topal’la Sofrada programında bir ilk!

Zuhal Topal, “Siz misiniz hak yiyen!” dedi ve puanı bastı! Zuhal Topal’la Sofrada programında bir ilk!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada’da yaşanan durum, programı izleyenlerin de adeta içinin yağlarını eritti!

Cuma günü haftanın birinci olan gelininin ismi açıklanırken, Zuhal Topal, ilk kez bir yarışmacının çok yüksek bir puanla birinci olduğunu belirtti.

Kayınvalidelerin kıt puanlarıyla her hafta gelinleri delirttiği yarışmada, bu kez strateji tutmadı!

Hakkı yenmek üzere olan haftanın en dikkat çeken sofrasına imza atan Hülya Siyaka’yı, Zuhal Topal, yine bir ilk yaparak verdiği 10 puanla birinciliğe taşıdı!

Bu haftanın 3. gün yarışmacısı olan Hülya Hanım ve kayınvalidesi Birnur Hanım’ın evinde yapılan yemekler, ekran başında programı izleyenlerin de büyük dikkatini çekmişti.

Özellikle yemekleri sunarken son derece şık sunumu, özenli seçimleri, tabaklar yerine farklı servisler seçmesiyle gelin Hülya Hanım, ekran başındakilere de görsel bir şölen yaşattı.

Sadece sunumla değil, lezzetin de üst seviyede olduğu, Zuhal Topal tarafından da pek çok kez dile getirildi masada.

Ancak kendi gelinlerine puan toplamaya çalışan kayınvalideler, yine haksız tavırlarıyla ekran başındaki izleyiciyi gerdiler.

Fakat Zuhal Topal, ilk kez bir yarışmacıya verdiği 10 puanla, adeta kayınvalidelerin oyununu bozdu!

Topal, sunumuyla, lezzetiyle hem kendisini hem de ekibini çok şaşırtan Hülya Hanım’ın yemeklerini çok beğenirken kayınvalidelerin verdiği puanlara da isyan etmişti.

Hülya gelin, menüsüyle büyük dikkat çekmişti.

Zuhal Topal, "Siz misiniz hak yiyen!" dedi ve puanı bastı! Zuhal Topal'la Sofrada programında bir ilk! 8

Hülya Hanım’ın menüsü şöyleydi:

Ekşi kremalı kırmızı pancar çorbası
Pastırmalı mini pide
Enginarlı pilav
Lavaş çanağında humus
Dana yanağı parmentier
Maskolin salata
Elmalı profiterol

STRATEJİ TUTMADI!

Bu menüyü 2,5 saatte bitiren ve masa düzeniyle de dikkat çeken Hülya geline, kayınvalideler olmadık eleştiriler getirdi. Zuhal Topal, şaşkınlıkla izlerken, gelen puanlar da çok şaşırtmıştı.

Hülya geline Saliha Hanım 5, Bahtiyar Hanım 6, Esengül Hanım 4, Fatma Hanım 7 puan vermişti.

Fatma Hanım, lüks bir restaurantta yemek yediğini hissettiğini söyleyerek en yüksek puanı veren kişi oldu. Ancak diğer kayınvalidelerin programını gören ve masanın hakkının bu olmadığını düşünen Zuhal Topal, programda bir ilk yaparak Hülya geline 10 puan vermişti.

Zuhal Topal, "Siz misiniz hak yiyen!" dedi ve puanı bastı! Zuhal Topal'la Sofrada programında bir ilk! 9

PROGRAMIN EN YÜKSEK PUANINI ALDI VE BİRİNCİ OLDU!

Programda ilk kez yaşanan bu durumu Topal, final dakikalarında tekrar etti. Topal, haftanın birincisi olan Hülya gelinin aynı zamanda programda ilk kez en yüksek puan alan kişi olduğunu ve toplamda 32 puan aldığını duyurdu.

Zuhal Topal, Hülya geline yapılan haksızlığa verdiği puanla tepkisini de ortaya koydu. Topal, ilklerin yaşandığını söylediği Hülya gelinin sofrasına, yine programda bir ilk yaparak 10 verdiğini belirtti.

Kendi gelinlerini birinci yapmak için uğraşan ve Hülya gelinin yemeklerine strateji yapıp az puan veren kayınvalidelerin taktiği de Zuhal Topal’ın hamlesiyle bozulmuş oldu böylece.

Topal, ödülünü verdiği Hülya gelini finalde tekrar överek kendilerini çok şaşırttığını belirtti ve “Gerçekten sunumuyla, servisiyle, yemekleriyle  bizi ve ekibimizi büyüledin. Eminim ekran başındakiler için de öyledir. 10 puanı seve seve gönül rahatlığıyla verdim” diye konuştu.