Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal ve Onur Büyüktopçu’ya Star TV rakip olarak Ezgi Sertel’i çıkarttı!

Zuhal Topal ve Onur Büyüktopçu’ya Star TV rakip olarak Ezgi Sertel’i çıkarttı!

tarafından ker_def

Hafta içi yemek programlarının başarısı herkesin dikkatini çekmekte… Star TV, Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada ve tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz yarışmalarına karşı Kocam Yaparsa yarışmasını ekrana sürmüştü. Ancak bu yarışma pek tutmayınca yerine yeni proje geldi.

Televizyon Gazetesi Detay – Ezgi Sertel, Türkiye’nin en doğal yarışması Anneler ve Gelinler ile Star ekranlarında izleyicilerine “Merhaba” demeye hazırlanıyor. 15 Nisan Pazartesi günü saat 16.30’dan itibaren yeni yarışma programı hafta içi öğleden sonra reyting mücadelesine girişecek.

Ezgi Sertel, diğer kanallardaki rakipleri Zuhal Topal ve Onur Büyüktopçu’dan reyting almaya çaba harcayacak.

Peki Anneler ve Gelinler nasıl bir yarışma programı?

4 hamarat gelinin kayınvalidesiyle dev bir çiftlikte maharetlerini göstereceği Anneler ve Gelinler’de sunuculuk yapacak olan Ezgi Sertel, 15 Nisan’da Star ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Doğal yaşam görevlerinde güçlerini, becerilerini ve çabukluklarını kanıtlayacak olan gelinler, mutfakta ise diğer kayınvalidelerin damaklarını şenlendirip, ödülleri toplamak için kıyasıya bir mücadele içine girecek.

Haftayı birincilikle kapatan gelin ise evine bir kese dolusu altınla dönecek.

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği Anneler ve Gelinler’in sunuculuğunu Ezgi Sertel üstlenirken eğitmen koltuğunda ise Ümmiye Koçak oturuyor.