Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’a horonlu karşılama… Zuhal Topal’la Sofrada 84. Bölüm

Zuhal Topal’a horonlu karşılama… Zuhal Topal’la Sofrada 84. Bölüm

tarafından ker_def

Zuhal Topal’a sürpriz karşılama! Zuhal Topal’la Sofrada 84. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle!

Zuhal Topal’la Sofrada programının 84. bölümü 20 Aralık Perşembe günü izleyicilerle haftanın 4. bölümünde buluştu.Gelin İlknur hanım ve Emine Eroğlu ikilisi bugünün yarışmacılarıydı.

33 yaşındaki gelin İlknur Hanım ile kayınvalidesi Emine hanım iddiallıydı. Gelin hanım 7 yıllık evli… Hırslı olduğunu ifade eden İlknur hanım, iddiasını yemekleriyle ortaya koydu.

Kayınvalidesi Emine hanım ise dedim dedik bir karaktere sahip. İlknur hanımdan daha da iddialıydı.

Yemekler yapıldı, masa kuruldu ve kayınvalideler geldi.

İlknur hanımın yemekleri yine eleştirilere sebep oldu. Özellikle ana yemek olan levrek buğulama beğeni topladı. Tahinli kabak tatlısı da tüm kayınvalidelerden iyi dönüş aldı. Ancak puanlamaya geçildiğinde Zuhal Topal’ın kayınvalidelere eleştirileri vardı.

Tülay hanım 2 puan verdi.
Müdaher hanım 4 puan verdi.
Meryem hanım 3 puan verdi.
Nazende hanım da 3 puan verdi.

Zuhal Topal bu puanları bir hayli düşük bulduğunu belirti ve “Puan verme mantalitenizi çözemedim” diyerek kayınvalideleri ciddi şekilde eleştirdi. Zuhal hanımın puanı ise 8 oldu.

21 ARALIK CUMA YARIŞMACILARI

Zuhal Topal’la Sofrada 21 Aralık 85. bölüm yarışmacıları gelin Özlem hanım ve Müdaher Kayan​ olacak. Özlem hanım oldukça genç bir gelin. Henüz 20 yaşındaki gelin hanım sadece 1 yıllık evli. Yemekleri konusunda iddialı olan Özlem hanım, kayınvalidesinden de destek görüyor. Müdaher Kayan ise hırslı bir kayınvalide olarak dikkat çekiyor.