Ana sayfa Güncel Haberler Zuhal Topal’a yeni bir rakip çıktı! Öykü Gürman da büyük yarışa katılıyor!

Zuhal Topal’a yeni bir rakip çıktı! Öykü Gürman da büyük yarışa katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemekteyiz’in ardından Zuhal Topal’la Sofrada programının iyi sonuçlar almasından sonra MasteChef Türkiye’nin de müthiş etkisi sonrası ekranda yemek programları iyice artmaya başladı.

Asuman Krause ve Zahide Yetiş’in de yemek programları ile ekranda yer aldığı bu dönemde, Show TV ekranında da Öykü Gürman sürpriz yapacak. Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, dala sonra atv ekranında Gel Dese Aşk dizisinde yer aldı.

Yina atv’de Ferdi Kurtuldu ile birlikte Ramazan ayında program da yapan Öykü Gürman, şimdi ise Show TV’nin yeni yemek yarışmasının sunuculuğunu üstlendi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü şarkıcı Ekim ayında yayınlanacak olan program için 10. Ev isimli şirket ile anlaşma yaptı. Uzun yıllar Show TV’nin Genel Müdürü olan Suavi Doğan’ın şirketiyle sözleşme yapan ünlü şarkıcı, Öykü Gürman’la Günün Yemeği isimli programla yakında yemek yarışmalarına rakip olacak.

Gürman, programda seyirciye ekonomik yemeklerin nasıl yapılacağı ile ilgili detaylı bilgiler ve püf noktalarını anlatacak.