Ana sayfa Dizi Fragmanları Yarım Kalan Aşklar dizisi 3. bölüm fragmanı izle!

Yarım Kalan Aşklar dizisi 3. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’i başrolde buluşturan Yarım Kalan Aşklar dizisi, 8 bölüm olarak çekildi. Önceki hafta izleyicilerle buluşan dizisinin ikinci bölümü de yayınlandı ve ilgi giderek artıyor.

Blu TV’de perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yarım Kalan Aşklar dizisinin 3. bölümünde de heyecanlı anlara şahit olacaksınız. Yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur…

Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.

Oyuncular:Burak Deniz,Dilan Çiçek Deniz,Cem Davran,Ezel Akay,Tolga Sarıtaş,Gizem Ünsal,Nazlı Bulum,Esra Ruşan,Cihat Süvarioğlu