Ana sayfa Güncel Haberler Zuhal Topal’ı bu halde görenler çok şaşırıyor!

Zuhal Topal’ı bu halde görenler çok şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’ın formda haline şaşıranlar çok! Zuhal Topal’la Sofrada programını yapmakta olan ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, sosyal medyadan ev hallerini paylaşmaya devam ediyor. Fox TV ekranında hafta içi yayınlanan programda hafif kilolu bir görüntü çizen ünlü oyuncunun, ev halleri hayranlarını çok şaşırtıyor.

Aslında ekranda göründüğü gibi hafif kilolu olmadığını sosyal medyada fark eden hayranları, bu durumuna şaşırmadan edemiyor. Birçok kullanıcı, kameranın Zuhal Topal’ı olduğundan daha kilolu gösterdiğinin farkına vardı.

Evde spor yaparak formunu korumaya çaba harcayan ünlü sunucu, evinin bir bölümünü de spor aletleri ile doldurarak hareket etmekten ödün vermiyor.

Zuhal Topal, geçtiğimiz hafta bazı takipçilerinden verdiği puanların haksız olduğu iddiasıyla eleştirilmişti. Ancak bu eleştiriler kısa sürede kayboldu.Şimdilerde övgü dolu sözler söyleniyor.

Zuhal Topal'ı bu halde görenler çok şaşırıyor! 7

Bir takipçisi diyor ki; “Zuhal hanım, programı çok güzel idare ediyorsunuz, haklı yerlerde müdahale ediyorsunuz, o kayınvalideleri susturmak, idare etmek hiç kolay değil, çok başarılısınız.”

Bu paylaşıma “Sağolun” diyerek yanıt veren ünlü sunucu, disiplinli haliyle de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Zuhal Topal’ın takipçilerinin bazı yorumlarına yanıt vermesi de yorumların daha da artmasını sağlıyor.