Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 10 Haziran Pazartesi 201. bölümde Hülya hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Haziran Pazartesi 201. bölümde Hülya hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada, 201. bölümüyle 10 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da izleyicilerle buluştu. Geçtiğimiz hafta bayram arası veren yarışma programında yeni hafta 10 Haziran Pazartesi günü gelin Hülya Yıldırım’ın evinde yapıldı.

Yıldırım ailesinden Güler hanım ve gelini Hülya hanım haftanın ilk günü yarışacak. 28 yaşındaki gelin hanım aslen Moldovalı… 10 yaşında Türkiye’ye gelip burada yaşamına devam eden Hülya hanım Türkçe’yi iyi konuşması ile dikkat çekti. Hatay’da büyüyen Hülya hanım, kendisini Hataylı olarak tarif ediyor. Kayınvalide Güler hanım ise 52 yaşında ve 3 çocuk annesi. Güler hanım 10 yıllık aşçılık tecrübesine de sahip.

Hülya hanımın menüsü şöyleydi:

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Haziran Pazartesi 201. bölümde Hülya hanım kaç puan aldı? 7

Zuhal Topal’ı neşeli şekilde karşılayan ev halkı bir hayli keyifliydi. Ancak yemek masasında işler değişti. Kayınvalidelerin eleştirileri Hülya hanımı bir hayli sinir etti.

Mutfakta talihsizlikler de yaşayan gelin hanım, kayınvalidelerin eleştirilerine “Bilmiyorlar, boş boş yorum yapıyorlar” diyerek yanıt verdi.

Hülya hanım kaç puan aldı?

Zeynep hanım 3 puan verdi.

Nadide hanım 3 puan verdi.

Fatma hanım 4 puan verdi.

Zahide hanım 4 puan verdi.

Gelin hanım bu puanları vicdansızlık olarak nitelendirdi.

Zuhal Topal’ın gelin hanıma puanı ise 6 oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 201. bölüm fragmanı: