Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 10-14 Haziran haftasının yarışmacıları kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada 10-14 Haziran haftasının yarışmacıları kimler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada, 201. bölümüyle 10 Haziran Pazartesi günü saat 16.00’da yine izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Bayram haftası nedeniyle geçtiğimiz hafta ara veren programın 10-14 Haziran haftasındaki yarışmacıları belli oldu.

10 Haziran Pazartesi 201. bölüm

Yıldırım ailesinden Güler hanım ve gelini Hülya hanım yarışacak. 28 yaşındaki gelin hanım aslen Moldovalı… 10 yaşında Türkiye’ye gelip burada yaşamına devam eden Hülya hanım Türkçe’yi iyi konuşması ile dikkat çekecek. Hatay’da büyüyen Hülya hanım, kendisini Hataylı olarak tarif ediyor. Kayınvalide Güler hanım ise 52 yaşında ve 3 çocuk annesi. Güler hanım 10 yıllık aşçılık tecrübesine de sahip.

11 Haziran Salı 202. bölüm

Kayınvalide Zahide Yanık, gelini ile birlikte yarışmanın 2. gününde misafirlerini ağırlayacak. 33 yaşındaki gelin hanım Gaziantepli ve 10 yıllık evli. Gelin hanım bir restoran işletmecisi. Zahide hanım ise 39 yıllık evli ve 4 çocuk annesi.

12 Haziran Çarşamba 203. bölüm

Sevda Ölmez ve kayınvalidesi Zeynep Ölmez yarışacak. Gelin Sevda hanım 37 yaşında ve 1 çocuk annesi. 4 yıldır profesyonel şekilde aşçılık yapan Sevda hanım, bir hayli iddialı. Kayınvalide Zeynep hanım ise Adapazarılı ve 45 yıllık evli…

13 Haziran Perşembe 204. bölüm

Özdemir ailesinden gelin Burçin hanım ile kayınvalidesi Nadide hanım konuklarını 4. gün ağırlayacak. İzmirli olan Burçin hanım 12 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Burçin hanım boş zamanlarında yaptığı ev yapımı kurabiyelerini satmakta. Nadide hanımın 4 çocuğu ve 3 gelini bulunuyor. Nadide hanım gelinine güvenerek yarışmaya başvurmuş.

14 Haziran Cuma 205. bölüm

Haftanın son gününde gelin Gözde Karakaya ile kayınvalidesi Fatma Karakaya yarışacak.28 yaşındaki gelin hanım 3 yıllık evli. kayınvalide Fatma hanım 3 çocuk annesi. 4 yıllık da aşçılık deneyimi olan kayınvalide, gelinine güveniyor.