Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 17 Haziran Pazartesi 206. bölüm Burcu hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Haziran Pazartesi 206. bölüm Burcu hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programının 206. yeni bölümü 17 Haziran Pazartesi günü Fox TV ekranında yayınlandı.

Haftanın 1. günü Burcu Yeloğlu ve kayınvalidesi Şükran Biroğlu yarıştı. 27 yaşındaki Burcu Hanım, çiçeği burnunda bir anne. Heyecanlı ve kıpır kıpır yapısıyla tanınan gelin hanım, heyecanlı halleriyle dikkat çekti. Kayınvalidesi Şükran Hanım ise 68 yaşında ve 7 çocuk annesi. Oğluna ve gelinine çok düşkün olan Şükran Hanım’ın en büyük hobisi. Burcu Hanım yarışmayı kazanırsa alacağı parayla araba almayı ve kayınvalidesini de gezdirmeyi düşünüyor.

Burcu hanım malzemelerini aldı ve mutfakta hünerlerini sergilemeye başladı. Gelin hanım ve kayınvalidesi, konuk kayınvalideleri ve Zuhal Topal’ı çok iyi şekilde, güler yüzle karşıladı. Ev sahiplerinin mütevaziliği ve misafirperver hareketleri hem masadakilerin hem de ekran başındakilerin takdirini kazandı.

Kayınvalide Şükran hanımın yaptıkları yorumlar nedeniyle diğer kayınvalidelere “Sizi aklıma yazdım, görüşürüz” gibi ifadeler sarf etmesi ise misafirperverliğe pek de yakışmadı.

Gelin hanımın yemeklerine çeşitli eleştiriler getirildi, en çok ta pek istediği gibi olmayan tatlısına eleştiriler vardı.

Burcu hanım puanlamada beklediğinin çok altında puanlar aldı.

Burcu hanım kaç puan aldı?

Gülnaz hanım 4 puan verdi.

Aysel hanım 4 puan verdi.

Berrin hanım 4 puan verdi.

Mahide hanım 5 puan verdi.

Puanları beğenmeyen Burcu hanım hayal kırıklığına uğradı, hatta gözyaşı döktü.

Zuhal Topal’ın gelin hanıma verdiği puan 8 oldu.

Videodan bugünkü programın fragmanını izleyebilirsiniz.