Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yeni hafta başladı. 22 Nisan Pazartesi günü kayınvalide Asuman hanım ve gelini Emine hanım yarıştı. Emine hanımın yemeklerine ciddi eleştiriler vardı ve puanlamada da toplam 21 puan elde etti.

SALI GÜNÜ

Zuhal Topal'la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler? 10

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Nisan Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında 172. bölümüyle buluşacak. Programın bugünkü bölümünde Kader Bozkurt ve Ayten hanım yarışacaklar. Elazığılı gelin Kader hanım 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Ayten hanım ise Yugoslav göçmeni. 4 çocuğu, 2 gelini ve 1’de damadı var. Kader hanım, kayınvalidesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya katılmak ve büyük ödülü kazanarak ona destek olmak amacında.

ÇARŞAMBA GÜNÜ

Zuhal Topal'la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler? 11

Kabacıoğlu ailesinden gelin Gülsüm hanım ve kayınvalidesi Zaime hanım… 38 yaşındaki Gülsüm hanım 10 yıllık evli ve 2 çocuğu var. Saime hanım ise 47 yıllık evli, 3 çocuğu ve 2 gelini var.

PERŞEMBE GÜNÜ

Zuhal Topal'la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler? 12

Çiftçi ailesinden gelin Semra hanım ve kayınvalidesi Sevilay hanım yarışacak. Gelin hanım 29 yaşında ve 2 yıllık evli, 1 çocuğu var. Sevilay hanım geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle koltuk değnekleri ile yürüyor. 2 yıldır katılmak için gelinlerini ikna etmeye çaba harcıyormuş ve sonunda başarmış.

CUMA GÜNÜ

Zuhal Topal'la Sofrada 22-26 Nisan haftası yarışmacıları kimler? 13

Gelin Sümeyra Dinç ile kayınvalidesi Yaşar Dinç yarışacak. 24 yaşındaki gelin hanım 6 yıllık evli ve belediyede çalışıyor. Yaşar hanımın 2 çocuğu var. Sümeyra hanım kendisi katılmak istemiş.