Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 24 Aralık 86. bölümünde neler yaşandı?

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Aralık 86. bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni hafta 24 Aralık Pazartesi günü başladı. Zuhal Topal ve kayınvalideler Öznur hanımın evine konuk oldu. 14 yıllık gelin hanım mutfakta marifetlerini sergiledi. Kayınvalidesi Mercan hanım da yardımcı oldu. Zuhal Topal’ın mutfakta şarkılar söylediği ve eğlenceli anların yaşandığı programda gelin hanımın yemekleri kayınvalidelerin ciddi eleştirilerine maruz kaldı.

Çorbanın mercimeğinin iyi pişmediği eleştirisi yapılırken, ana yemek olan tas kebabının etlerini sert bulan, tuzlu bulan, iyi pişmediğini söyleyen kayınvalideler ciddi eleştiriler yaptı. Salatada çürük malzemeler olduğu eleştirileri yapıldı. Kayınvalideler kılı kırk yararak eleştiriler yaptı. Kayınvalidelerin eleştirilerinin ortak olması da dikkatleri çekti. Zuhal Topal da bu duruma dikkat çekti ve benzer yorumlar olduğu için de müdahale etmek istemediğini anlattı.

Gelin hanım ise tadına bile bakmadan yemeklerinin beğenilmediği eleştirisini yaptı. Öznur hanımın kayınvalidesi Mercan hanım ise gelininin yemeklerini beğendiğini söyledi ve tüm yemekleri yemeye gayret etti.

Kayınvalideler gelin hanımın el lezzeti bulunduğunu ancak yemeklerinin de eleştirilecek yanlarını da söylemeden edemediklerini belirttiler.

Baklavayı elinde açan gelin hanıma tatlı konusunda da kayınvalidelerin eleştirileri vardı. Baklavayı aşırı şerbetli bulan kayınvalideler, ağzı yaktığı eleştirisi yaptı. Ayrıca, cevizlerin kabuklarının da tatlıdan çıkması bazı kayınvalideleri zor durumda bıraktı.

Öznur hanımın umduğu gibi geçmedi, verilen puanlar ise beklentilerin üzerinde oldu.

Puanlama şöyle oluştu:

Şerife hanım 3 puan verdi.

Nuran hanım 4 puan verdi.

Semra hanım 5 puan verdi.

Selma hanım 3 puan verdi.

ZUHAL TOPAL’DAN MÜDAHALE

Bu puanlama gösteriyor ki, Zuhal Topal kayınvalideleri puanlamada haksızlık yapmamaları noktasında ciddi şekilde uyarıda bulunmuş. Bugüne kadar benzer eleştirilerin yer aldığı bölümlerde kayınvalideler bir hayli düşük puanlar vermekteydi. Bugün gelen puanları Zuhal Topal etkisi olarak ifade etmek lazım.

Zuhal Topal’ın Öznur hanıma puanı ise 6. oldu.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor ve kıyasıya rekabet yaşanıyor. Hafta içi her gün saat 16.30’de izleyicilerle buluşmakta olan programda kayınvalidelerin ilginç yemek yorumları izleyicileri sinir etse de, izlenmesinin de ana faktörü konumunda.