Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada 59. bölümünde kayınvalidelerin suşi deneyimi görülmeye değerdi!

Zuhal Topal’la Sofrada 59. bölümünde kayınvalidelerin suşi deneyimi görülmeye değerdi!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programının 59. bölümü 15 Kasım Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dilek hanım ve kayınvalidesi Nezihe hanımın evine konuk olundu. 39 yaşında ve 10 yıllık evli olan Dilek hanım suşi yaptı. Kayınvalideler ise suşi fikrinden pek de memnun kalmadı.

Kayınvalidelerin çubukla suşi yiyememeleri de ortaya ilginç görüntüler çıkarttı. Meryem hanımın yüzü bir hayli değişti, yediğine de pişman oldu. Nezihe hanım ise gelinin hatırına suşiyi yemeye çaba harcadı. Zuhal Topal ise yarışmada ilk kez bir gelinin suşi yaptığı ve büyük cesaret olduğunu belirtti.

Videodan suşi deneyimi ile ilgili o anları izleyebilirsiniz.

Kayınvalidesi Nezihe hanım ile gelin Dilek hanımın pek de anlaşamadıkları ortaya çıktı. Zuhal Topal, gelin-kayınvalide arasındaki bu atışmalarda ilginç mimikleri ve hareketleri ile dikkat çekti.

Yemek masasında ise bir gün öncenin yarışmacısı olan Ayşe hanım, düşük puan veren Meryem ve Ayşe hanımlara büyük eleştiriler yaptı. Özellikle Meryem hanımın çok üzerine gidildi. Kadriye hanım ve Ayşe hanım, Meryem hanım ile pek anlaşamadılar. Kadriye hanım gelin Dilek’in yürüyüşünü taklit etti. O anlarda Zuhal Topal’ın yüzünü görmek lazımdı…

Dilek hanıma verilen puanlar şöyleydi:

Aslı hanım, 5 puan verdi.

Ayşe hanım, 2 puan verdi.

Meryem hanım, 4 puan verdi.

Kadriye hanım, 2 puan verdi.

Programın 16 Kasım Cuma günü yayınlanacak final bölümü ise Hülya – Aslı Turgut çiftinin evinde yapılacak. Hülya 30 yaşında ve 6 yıllık evli. Aslı Hanım ise dediğim dedik, klasik bir kaynana.

Bakalım bu hafta 10 bin TL’lik ödülü hangi gelin kazanacak?