Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 11 Şubat Pazartesi 121. Bölüm Özetini İzle

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 11 Şubat Pazartesi 121. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının 121. bölümünde Trabzonlu gelin Nermin Turan ve Kayınvalide Ayşe Turan yarışacak… Zuhal Topal’ın renkli sunumuyla ekrana gelen programda yeni hafta gergin başladı!

Haftanın ilk gününde Kayınvalide Ayşe Turan hanımın, 47 yaşındaki gelini Nermin Turan tüm marifetlerini sergilemek için mutfağa girdi. Karadeniz yöresine ait yemeklerini kayınvalidelere sundu.

Masaya oturur oturmaz kayınvalidelerden Emine Hanım, paltosunun alınmadığı, masada mum olmadığı eleştirisini yaptı.

Zuhal Topal’ın bu sohbet sırasında yaşananlara verdiği tepki ise gözlerden kaçmadı. Masadaki diğer süsleri gösteren Topal’a karşın, kayınvalideler, mum konulmamasını eleştirdiler.

Bu arada kayınvalidelerden Azime Hanım, masaya oturur oturmaz mutfağa bakmak istedi. Kayınvalide Ayşe Hanım, “Giremezsiniz, göreviniz bu masada. Yemeği yeyip ona göre puan vereceksiniz” diyerek itiraz etti.

Gelin Nermin Hanım da mutfağa girilmesine itiraz etti ama masadaki bu tartışma uzayıp gitti. Şükran Hanım, hepsinin adına Azime Hanım’ın mutfağa gitmesi istedi ancak ev sahipleri hiç bir şekilde izin vermedi.

Programın ilerleyen dakikalarında mutfağa yardım etmek için gideceğini söyleyen ancak teftişe gitmeye çalışan Şükran Hanım’a kayınvalide Ayşe Hanım itiraz etti. Ayağa kalkan Şükran Hanım’ı bir hamleyle oturtan Ayşe Hanım’ın haline, Zuhal Topal şaşkınlıkla bakarken, gülmeden de duramadı.

Kayınvalideler, gelinin biraz ağır hareket etmesini de eleştirdi ve sunumun geç olduğunu söylediler.

Menüyü beğenmeyen kayınvalideler, yemeklerde kolaya kaçıldığı ve 25 yıllık bir Karadeniz gelininden el açması bir yemek ve daha ağır bir menü beklediklerini belirttiler .

Masada gülme krizi!
Karanfil hanımın, Azime hanımla arasında geçen sohbet ilginç bir noktaya gitti.

Karanfil Hanım, Azime Hanım’ın fazla konuşmaması, yemeklerle ilgili yorum yapmamasına takıldı.

“Yaşlılıktan yoruldun mu? Sesin soluğun çıkmıyor!” sözleri bir anda masada buz gibi bir hava estirirken, Azime Hanım, bu sözlere sert bir yanıt vermek yerine sakin tavırlar sergiledi.

Azime Hanım’ın yaşı sorulduğunda “En fazla 71” dedikten sonra kahkahayı basmasıyla masadaki gergin hava birden değişti.

Azime Hanım’ın uzun uzun ve kahkahaları arka arkaya patlatması Zuhal Topal’ı şoka uğratırken, yarışmanın ilk gününde bu anlar eğlenceli sahnelere neden oldu.

Ev sahibi kayınvalide Ayşe Hanım’ın kalkıp Azime Hanım’ın elini sıkması ve sofrada herkesin aynı anda Azime Hanım’ın kahkahalarına gülmesiyle keyifli anlar yaşandı.

Gelin Nermin Turan’ın menüsü ise şöyle:
Karalahana çorbası ve mısır ekmeği
Kıymalı mantarlı börek
Lorlu pazı dolması
Kadınbudu köfte
Kişnişli patates ve şehriyeli pilav
Yeşil salata
Gül tatlısı

Kayınvalidelerin yemeklere yorumları nasıl oldu?
Karadeniz’in meşhur Karalahana çorbasını Şükran Hanım, beklediği lezzeti alamadığını söylerken, Azime Hanım, yarmasını az buldu. Karanfil Hanım ise tuzsuz buldu.

Mısır ekmeği mayalanmadığı ve kabarmadığı için eleştiri aldı. İçinde acımsı bir tat olduğu değerlendirmesi yapıldı.

Kıymalı börekte az mantar olması eleştirildi ama lezzeti beğenildi. Lorlu pazı dolması ve salata genel olarak beğenildi.

Pilav soğuk olduğu için eleştiri aldı. Kadınbudu köftenin harcında az pirinç olmasını kayınvalideler eleştirdi. Kişnişli patates beğenilmedi.

Zuhal Topal da ilk kez kişnişli patates yediğini ama kişnişi patatese yakıştıramadığı yorumunu yaptı.

Gül tatlısı genel olarak beğenildi.

Nermin Gelin Kaç Puan Aldı?
Karanfil Hanım 3

Azime Hanım 4

Şükran Hanım 3

Emine Hanım 4

Zuhal Topal’ın puanı ise 6 oldu…