Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 13 Mart Çarşamba 143. Bölüm Özeti İzle

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 13 Mart Çarşamba 143. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler itiraf etti, Topal, çok kızdı! Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalidelerin adaletsiz puanlama sistemleri ekran başındakileri ve Topal’ı kızdırmaya devam ediyor! Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın 3. günü geride kaldı. Videodan 13 Mart Çarşamba günü ekrana gelen bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Ancak adeta ‘ettiklerini bulan’ kayınvalideler, başlarına gelecek olanı düşünmeden, kendi gelinleri daha yüksek puan alsın diye diğer gelinlere düşük puanlar vermeyi sürdürüyorlar.

Yapılan tüm ikazlara karşın puanlama sırasında 3-4’ten neredeyse fazla vermemek için direnen kayınvalideler, olmadık eleştiriler yapıp, gittikleri evlerde gelinleri ağlatıp duruyorlar!

Fox Tv’de hafta içi her gün yayınlanan yarışmadaki bu adaletsizlik ve taktik savaşları, artık iyice sıkmaya başladı!

10’dan başlayıp beğenmediklerinden puan kırarak gitmeleri gereken kayınvalidelerin, 1’den başlayıp yaptıkları puanlama haksızlığa neden olmaya devam ediyor.

Bugün bir benzerinin yaşandığı yarışmada haftanın güler yüzlü kayınvalidelerinden Nuray Hanım’ın gelini Özge Hanım yarıştı.

Gelinin yemeklerine olmadık eleştiriler getiren kayınvalideler, bir gün önce Perihan Hanım’ın gelini Merve Hanım’ın bariz bir şekilde hakkını yemişti.

“Hesap kitap yapıyorsunuz ama hakeden kazanıyor!”
Zuhal Topal’ın tarafsız bir şekilde değerlendirdiği Merve gelinin yemeklerine olur olmaz yapılan yorumlara karşın Zuhal Topal, üstüne basa basa defalarca yemeklerin çok lezzetli, sofra düzeninin de çok güzel olduğunu söylemişti.

Bir gün sonra 143. bölümde kayınvalidelerden itiraflar geldi! Ev sahibi Perihan Hanım, yemek hazırlığı sırasında mutfakta Zuhal Topal’a, Merve geline 5 verdiği için pişman olduğunu, aslında 6 vermek istediğini söyledi.

6’yı da az bulan ama yine de pişmanlığını dile getiren kayınvalide, kendi gelinini düşünüp taktik yaptığını itiraf etti.

Topal, “Tabii ki gönlünüz gelininizden yana ama bugün de düşünün ki sizin gelininiz için de aynı hesabı yapıp 7-8’lik masaya 3-4 verecekler. Böyle hesap kitaplar yapmayın. Gerçi hesap kitap yapıyorsunuz ama yine hak eden kazanıyor” diyerek gereksiz yere gelinlerin hakkının yenildiğine vurgu yaptı.

Merve gelin verilen düşük puanlardan sonra göz yaşlarını tutamamıştı…
Topal, bir gün önce masada Merve geline yapılan haksızlığı hatırlatıp 3 veren kayınvalidelerden “Hata yaptık, değiştirmek istiyoruz” demelerini beklediğini de belirtti.

Zuhal Topal, 1-2 gibi puanlara müdahale ettiğini, bu puanların yarışmada geçerli olmadığını ancak kayınvalidelerin alt sınır olan 3 vermeleri durumunda da elinin kolunun bağlandığını belirtti.

Nuray Hanım’ın “Pişmanım” itirafından sonra masaya geçildiğinde de Nazmiye Hanım, bir gün önce geline verdiği düşük puan için üzüldüğünü ve pişman olduğunu itiraf etti.

Zuhal Topal da bu itiraf üzerine Nuray Hanım’ın gelinine verdiği 4 puanı hatırlatarak “Yarın da bu puanlara pişman olacaksınız. Vermeyin yani pişman oluyorsanız, kaç yaşında insanlarsınız” diyerek tepki verdi.

Kayınvalidelerin bir türlü anlayamadığı durum ise Zuhal Topal’ın tarafsız olarak verdiği puanlar!

Her hafta kayınvalideler strateji yapıp düşük puan verse de büyük oranda Zuhal Topal, kendi verdiği puanla hepsinin taktiğini yerle bir ediyor. Ancak kayınvalideler aynı tavrı göstermeye ve ekran başındakileri çileden çıkartmaya devam ediyorlar…

Kayınvalideler, Özge geline kaç puan verdiler?
Muhabbet Hanım 3

Nazmiye Hanım 4

Perihan Hanım 5

Emine Hanım 4

Zuhal Hanım’ın puanı ise 7 oldu…