Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 14 Şubat Perşembe 124. bölümde Zuhal Topal’ın düşündüğü başına geliyor!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 14 Şubat Perşembe 124. bölümde Zuhal Topal’ın düşündüğü başına geliyor!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında haftanın 4. günü 14 Şubat Perşembe günü saat 16.30’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Sevgililer Günü’ne denk gelecek olan haftanın 4. gününde kimlerin yarışacağı belli olmuştu..

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumuyla 14 Şubat Perşembe günü izleyicilerin karşısına gelin hanım Yağmur Yıldız mutfaktaki marifetleriyle çıkacak. 30 yaşında olan gelin hanım 10 yıllık evli. Erzurumlu olan Yağmur hanım yemekleri ile kayınvalideleri mest etmeye hazırlanıyor. Kayınvalide Emine hanım ise titiz, otoriter ve lider ruhlu birisi olarak biliniyor.

Zuhal Topal ise diğer kayınvalideler gelmeden önce gelin hanımı kağıt peçede konusunda uyarıyor. Kayınvalideler sofraya oturduktan sonra ise Topal’ın düşündüğü aynen başına geliyor.

İŞTE PROGRAMDA YAŞANAN VE HAYRET UYANDIRAN DETAYLAR

Programın 124. bölümünde yarışan Yağmur gelin, 30 yaşında ve 10 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Erzurumlu olan Yağmur hanım yemekleri kayınvalidelere beğendirmeye çalıştı.

Kayınvalide Emine hanım ise titiz, otoriter ve lider ruhlu birisi olarak biliniyor.

Neyi eleştireceklerini şaşırıp, olmadık şeylere taktılar!
Yeni bölümde peçete krizi yaşandı! Zuhal Topal, kayınvalideler gelmeden önce gelini peçete konusunda uyarmasına karşın kayınvalideler, masada göremeyince eleştiriye başladılar.

Peçetelerin masada değil, başka yerde durması, eleştiri konusu oldu.

Kayınvalideler masanın yanına gelir gelmez adeta köşe kapmaca oynadılar!

Ayşe Hanım’ın üç gündür sürekli durmadan konuşması üzerine diğer kayınvalidelerin ondan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayşe Hanım’dan uzağa oturmaya çalışan kayınvalidelerin bu durumu gülüşmelere neden oldu.

Neyi eleştireceğini şaşıran kayınvalideler, masanın bir önceki günden iyi olmadığı yorumlarını yapınca Emine Hanım, tepki verdi.

Ayşe Hanım’ın eleştirecek bir şey bulamayıp ekmekliğin içindeki kumaşın masaya uymadığını söylemesi Emine Hanım’ı iyice delirtti.

Şükran Hanım ise süs olsun diye konulan yeşil renkli kuru yaprakları beğenmediğini söyledi.

Kayınvalidelerin tuhaf eleştirileri yine taktik savaşı olarak değerlendirildi…

Gelinin marketten ayran yerine süt aldığı da masada ortaya çıktı! Ayşe Hanım, bu durumu da eleştirmekten geri kalmadı! “10 yıllık gelin ayranı sütle karıştırmış” diye konuştu…