Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 17 Nisan Çarşamba 168. bölümde Zuhal Topal programı mı terk etti?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 17 Nisan Çarşamba 168. bölümde Zuhal Topal programı mı terk etti?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programında fenomenler haftasında 3. gün… Programın bugünkü bölümünde büyük talihsizlikler yaşandı. Zuhal hanımın tavrı ise herkesi şoke etti.

Elektriklerin kesildiği, gelin hanımın böreği yaktığı, kayınvalidelerin Şadıman hanımın verdiği yüksek puanlara yönelik eleştirilerinin arttığı bir bölümdü.

Peki bugünkü programda neler yaşandı?

Fenomenler bu hafta Zuhal Topal’la Sofrada programında yer almakta…

Televizyon Gazetesi Detay – Hatfanın 3. gününde Fatma Halıcı ve kayınvalidesi Songül Kayhan yarıştı. Fatma hanım 4 yıllık evli ve 26 yaşında… Mutfakta hünerlerini sergileyen Fatma hanım, talihsizlikler de yaşadı.

Kayınvalideler arasında ise Şadıman hanımın verdiği yüksek puanlar diğer kayınvalidelerin tepkisini çekti. Elektriklerin de kesildiği ve Fatma hanımın yemeğini yaktığı bu bölümde gerilim de eksik olmadı.

Kayınvalidelerin tartışmasından sonra Zuhal Topal “Vallaha gideceğim şimdi” diyerek masadan kalkması dikkat çekti.

Gelin hanımın menüsü şöyleydi:

Soğan Çorbası
Kat Kat Kadayıf Böreği
Haydari
Tas Kapama
Çoban Salata
Şileki

Kayınvalidelerin yemeklere yönelik eleştirileri her bölümde olduğu gibi devam etti. Bazı kayınvalidelerin abartılı yorumları da izleyicileri sinir etmeye yetti.

Peki Fatma hanım kaç puan aldı?

Ruhşan 6,
Rüzgar 3,
Hacer 6 ,
Şaduman 4,
Zuhal Topal: 8,

Böylelikle Fatma hanım günü 27 puanla tamamlamış oldu. Daha önceki iki yarışmacı 29’ar puan aldığı için Fatma hanımın birincilik şansı yok.