Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 17 Ocak Perşembe 104. bölümde Havva hanım yaptı yapacağını!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 17 Ocak Perşembe 104. bölümde Havva hanım yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın 4. günü 104. bölüm izleyicilerle 17 Ocak Perşembe günü buluştu.

Televizyon Gazetesi Detay

Gelin Hicran hanım ve kayınvalidesi Gönül hanımın yarıştığı bugünkü programda neler olacağı merak konusu.

Hicran Koç, 40 yaşında. 3 çocuk annesi olan Hicran hanımın titizlik takıntısı var.

Hicran Koç ve kayınvalidesi Gönül Koç misafirlerini ağırladı. Hicran hanım mutfakta bir hayli çaba sarf etti ve masasını da güzelce hazırladı.

Gönül hanımın önceki programlarda diğer kayınvalideler ile isim unutkanlığı nedeniyle sürekli münakaşa yaşamıştı. Havva hanım bugünkü programa üzerinde Havva yazan tişört ile geldi. Havva hanım, Gönül hanımın unutkanlığına inanmadığını ve çok akıllı bir kadın olduğunu söyledi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 17 Ocak Perşembe 104. bölümde Havva hanım yaptı yapacağını! 9

Gönül hanımın dünkü ısrarına karşın Elif hanım yaka kartı takmak istememişti ve duruma tepki göstermişti. Elif hanımın bugün yaka kartını takması ise dikkat çekti.

Gönül hanım bu programda da ‘isminiz neydi’ diyerek kayınvalidelere sık sık sordu. Zuhal Topal, gelinine ve Gönül hanımın ev arkadaşına bu durumu sorduğunu ve gerçekten de Gönül hanımın isim hafızasının pek olmadığını belirttiklerini anlattı.

Maraş tarhana çorbası biraz ekşi ve tuzsuz bulundu. Zuhal Topal ise biraz acı buldu.

Pastırmalı Börek ile ilgili eleştiriler yapıldı ve tadına yönelik de eleştiriler vardı.

Makarna pastası ve kremalı köfte servis edildi. Köfte soğuk bulundu.

Havva hanım ise yemeklerin hiç uğraştıcı olmadığını söyledi.

Brüksel lahana salatasına kimi kayınvalideler arasında tartışma çıkarttı. Bazıları beğenirken, bazıları eleştirdi.

Tiremisu tatlısı servis edildi. Zuhal Topal, tiremisuyu çok sevdiğini belirtti.

Havva hanım “Bu kız hiçbir şey bilmiyor” diyerek masada hoş olmayan bir ifade kullandı. Sürekli yemeklerin çok basit, kolay olduğunu söyleyerek izleyiciyi de sinir eden Havva hanım, hala kendi gelinin yemekleri ve masayı yetiştirememiş olmasının hayal kırıklığında olduğunu gösteriyordu.

Tiremusu genel olarak beğenildi ama biraz daha şekerli olsa daha iyi olacağını söyledi.

Puanlama konusunda gelen eleştirilere yanıt veren Zuhal Topal, şöyle konuştu: “Gizli oylama yapmıştık ama bu puanlamada 1’ler havada uçuşuyordu. Kimsenin görmediğini düşünerek çok fazla 1 verildi. Bunu nasıl çözeriz diye düşündük ve kapalı puanlama yapmaya karar verdik. İzleyicilerden eleştiri geliyor ‘birbirlerinin puanlarını görüyorlar ona karşılık puanlar düşük veriliyor’ diye. Puan düşüklüğü konusunda çok haklısınız. Ben de tepkimi sert şekilde gösteriyorum.”

Topal, eski programdaki puanlamalardan bir bölüm izlettirdi ve gizli puanlamanın daha sıkıntılı olduğunu en iyi şekilde anlatmış oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında Zuhal Topal’dan Hicran gelini ağlatan jest!

Zuhal Topal’la Sofrada programının 104. bölümü 17 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Programda büyük bir sürpriz yaşandı.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 17 Ocak Perşembe 104. bölümde Havva hanım yaptı yapacağını! 10

Hicran hanımın 20 yıl önce evlenirken kendi gelinliğini giyemediğini, ikinci el gelinlik giymek zorunda kaldığını anlatması Zuhal Topal’ı çok etkilemişti. Topal, Hicran hanıma bir sürpriz yaparak ona gelinlik hediye etti.

Hicran hanımın o anlarda gözyaşları adeta sel oldu. Gelin hicran hanım”Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok memnun oldum” diyen ve ağlayan Hicran hanım bir hayli duygulandı.

Kendi gelinliği ile fotoğraf çektirmek isteyen Hicran hanım, bu jesti nedeniyle Zuhal Topal’a sarılarak ona teşekkür etti.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 17 Ocak Perşembe 104. bölümde Havva hanım yaptı yapacağını! 11

Hicran hanımın 20 yıllık hayali Zuhal Topal sayesinde gerçekleşmiş oldu.

Puanlama yapıldı.

Aynur hanım 3 puan verdi.

Havva hanım 2 puan verdi.

Elif hanım 3 puan verdi.

Meliha hanım 2 puan verdi.

Zuhal Topal, düşük puanlara itiraz etti. Bunun yanlış olduğunu söyleyen Topal, “Başka çözümlere bakacağız” diyerek puanlama konusunda farklı bir yöntem uygulayabileceklerinin sinyalini verdi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 7 oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın finali 18 Ocak Cuma günü yapılacak.

105. bölümde yarışacak olan isimler gelin Ayşe Tunar ve kayınvalidesi Elif Tunar.

Ayşe hanım 3 aylık evli ve 24 yaşında. Gerçek bir lezzet aşığı olan Ayşe hanım mutfakta hızlı birisi. Ayşe hanım biraz fevri olmasına karşın elinin lezzetine güveniyor.

Elif hanım ise mutfakta bir hayli maharetli… Programın yeni haftasına damga vurmaya çalışacak olan gelin ve kayınvalide bakalım haftanın finalinde nasıl bir performans sergileyecek.