Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mayıs 191. bölümde Sevda hanım kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 20 Mayıs 191. bölümde Sevda hanım kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 191. bölüm 20 Mayıs Pazartesi günü Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Programın bu bölümü iftar saatine denk getirildi.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan haftanın ilk gününde Hesas ailesinden kayınvalide Ayşe hanım ve gelini Sevda hanım yarıştı.

Sevda hanım 21 yaşında ve 3 çocuk annesi, ayrıca 9 kardeşli bir ailenin üyesi. Sevda hanım mutfakta çok iddialı. Kayınvalide Ayşe hanım 42 yaşında ve 4 çocuk annesi.

Sevda hanımın menüsü ise şöyle:

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 20 Mayıs 191. bölümde Sevda hanım kaç puan aldı? 7

– Ayran çorbası
-Kıymalı el açması börek
– Kuru patlıcan dolması
– Saç kavurma
– Meyhane pilavı
– Yumurtalı köfte
– Cacık
– Dondurma eşliğinde baklava

Gelin hanım mutfakta maharetlerini sergiledi. Gelin hanımın baklavayı yakması büyük talihsizlik idi. Ancak kayınvalidesi benzer durumları çok yaşadıklarını mutfaktaki sohbet sırasında Zuhal Topal’a anlatmıştı.

Sevda hanım kayıvalideleri iyi bir şekilde karşıladı ve iftar saatinde kayınvalideler oruçlarını açtılar.

Kayınvalideler ve Zuhal Topal, yemeklere eleştiriler getirdi. Gelin hanım kendini savunmakta geri planda kaldı. Kayınvalidesi de gelinini savunmakta ve onu yönlendirmede eksiklik sergiledi.

Gelin hanımın servisleri geciktirmesi kayınvalidelerin tepkilerini çekti.

ZUHAL TOPAL’DAN RAMAZAN MESAJI

Zuhal Topal, Ramazan ayında olmamız dolayısıyla kayınvalidelerden hem yorumları hem de puanları için daha özenli olmalarını rica etti.

Topal, “Sadece nefsimize değil, dilimize de hakim olmamız gerekiyor. Sevapların en güzellerinin işleneceği bir ay. Kalp kırmamak önemli. Puanlarda ve yorumlarda da adaletli, vicdanlı olunmalı” diyerek kayınvalidelerin dikkatini çekti.

3 puanları bu hafta görmek istemediğini anlatan Zuhal Topal, bunu her zaman söylediğini belirtirken, bu sözlerin söylediği sırada kayınvalidelerden birisinin gelin hanıma servisi geciktirdiği için söylenmesi, Topal’ın sözlerinin bir kulaktan girdiğini ve diğerinden de çıktığını anlatıyordu.

SEVDA HANIM KAÇ PUAN ALDI?

Yapılan oylama sonucunda puanlar şöyle oluştu:

Ayten hanım: 4 puan

Elmas hanım: 4 puan

Özgül hanım: 3 puan (Topal’ın 3 puan görmek istemiyorum sözüne rağmen 3 puan geldi)

Filiz hanım: 5 puan

Zuhal Topal’ın puanı 7 oldu. Sevda hanım toplamda 23 puan kazandı.