Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 20 – 25 Mayıs haftasının yarışmacıları belli oldu!

Zuhal Topal’la Sofrada 20 – 25 Mayıs haftasının yarışmacıları belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 191. bölüm 20 Mayıs Pazartesi günü Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Hafta boyunca kimlerin yarışacağı ile ilgili bilgiler de geldi.

İşte haftanın yarışmacıları:

191. bölüm – 20 Mayıs Pazartesi

Hesas ailesinden kayınvalide Ayşe hanım ve gelini Sevda hanım yarışacak. Sevda hanım 21 yaşında ve 3 çocuk annesi ve 9 kardeşli bir ailenin üyesi. Sevda hanım mutfakta çok iddialı. Kayınvalide Ayşe hanım 42 yaşında ve 4 çocuk annesi.

192. bölüm – 21 Mayıs Salı

Gelin Senem Eşref ile kayınvalidesi Elmas Eşref yarışacak. Gelin hanım 25 yaşında ve 3 yıllık evli. Gelin hanımın babasının kebepcı olması bir avantaj olacak mı? Senem hanım ödülü kazanırsa iş yeri açmak istiyor. Kayınvalide Elmas hanım 3 çocuklu ve Kilisli.

193. bölüm – 22 Mayıs Çarşamba

Gelin Surenur Özdemir ile kayınvalidesi Filiz Özdemir yarışacak. Gelin hanım 2 çocuk annesi.Filiz hanım ise 26 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Büyük ödül yarışında iddialılar.

194. bölüm – 23 Mayıs Perşembe

Yağcıoğlu ailesinden gelin Yeliz hanım ile kayınvalidesi Özgür hanım yarışacak. İstanbullu gelen gelin hanım İzmir’de yaşıyor. Yeliz hanım 26 yaşında ve ev hanımı. Kayınvalide Iğdırlı ve 5 tane oğlu var.

195. bölüm – 24 Mayıs Cuma

Haftanın son gününde gelin Hülya Şemli ve kayınvalidesi Ayten Şemli yarışacak. Gelin hanım 5 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi.Ayten hanım 55 yaşında ve Bulgaristan göçmeni. Kayınvalide ile gelin hanım ödülü kazanırsa yarı yarıya paylaşacaklar.