Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 23 Nisan Salı 172. bölümde Zuhal Topal’ın yapmadığını minik Eylül yaptı!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 23 Nisan Salı 172. bölümde Zuhal Topal’ın yapmadığını minik Eylül yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada 23 Nisan Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında 172. bölümüyle buluştu. Programın bugünkü bölümünde gelin Kader Bozkurt ve kayınvalide Ayten hanım yarıştılar. Elazığlı gelin Kader hanım, 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi. Ayten hanım ise Yugoslav göçmeni. 4 çocuğu, 2 gelini ve 1 de damadı var. Kader hanım, kayınvalidesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya katılmak ve büyük ödülü kazanarak ona destek olmak amacında.

Gelin hanım mutfaktaki maharetlerini sergiledi. Masasını güzel şekilde hazırlayan ve üstünü de giymeyi başaran Kader hanım, kayınvalideleri de hoş bir şekilde karşıladı.

Gelin hanımın menüsü şöyleydi:

-Harput sulu köfte
-Peynirli el böreği
-Söğütleme
-Kıymalı patates püresi
-Pirinç pilavı
-Mevsim Salata
-Hira Tatlısı

Ayten hanım dünkü haftanın ilk gününde diğer kayınvalidelerden ciddi tepki almıştı. Bugünkü bölümde neler olacağı merak ediliyordu.

Yemek Servisini Minik Eylül Başlattı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla programın minik bir misafiri vardı. Eve ilk gelen Eylül isimli minik kız çocuğu olurken, daha sonra da kayınvalideler geldiler. Eylül, Zuhal Topal’ın koltuğuna oturdu ve tüm kayınvalideler de bir hayli şaşırdı. “Çorbaları alalım mı” diye yemek servisini başlatan Eylül, kayınvalidelerin atışmalarının da arasında kaldı.

Zuhal Topal’ın Yapmadığını Eylül Yaptı!

Eylül, “Sessiz olun. Tartışmayın biraz sakin olun. Bu ne gürültü”diyerek kayınvalidelere uyarılarda bulundu. Programın sıkı takipçileri çoğu zaman Zuhal Topal’ın kayınvalidelerin tartışmasına izin verdiğini ve karışmamaya çaba harcadığını biliyor. Bunun sebebi de tartışmanın reyting getirmesi.

Topal, programa geç katıldı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı.Bugünlük koltuğunu Eylül’e bıraktığını söyleyen Topal, minik çocuğun bayramını kutladı.

Zuhal Topal, “Korkuttular mı seni?” diye sordu.

Eylül, “Çok tartışıyorlar, çok konuşuyorlar” diyerek kayınvalideleri eleştirdi.

Kader Hanım Kaç Puan Aldı

Saime hanım: 3 puan verdi.

Sevilay hanım: 3 puan verdi.

Yaşar hanım: 4 puan verdi.

Asuman hanım: 4 puan verdi.

Gelin Kader hanım beklemediği derecede düşük puanlar aldığını belirtti ve bunu hak etmediğini belirterek “Hakkımın, emeğimin yendiğini düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Zuhal Topal’ın Kader geline puanı ise 6 oldu.