Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada başlıyor, eleştiriler de Zuhal Topal’ın peşini bırakmıyor

Zuhal Topal’la Sofrada başlıyor, eleştiriler de Zuhal Topal’ın peşini bırakmıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 3. yeni sezonu ile 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Zuhal Topal’ın imaj değiştirerek sezona başlayacağını da hemen belirtelim.

Ünlü sunucu aradan geçen yaz günlerinde formunu korudu ve kilo almamayı başardı. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasını heyecanla bekleyen hayranlar, yeni sezonun farklı olmasını arzu ediyor. Ancak ilk 2 sezonda yaşananlar ne ise, 3. sezonda da ekranda o olacak.

Eleştiriler kayınvalide ve gelinler arasındaki çekişmelerin yemeklerin önüne geçmesi üzerine yapılıyor. Masaya konan lezzetler değil de kayınvalidelerin tavırları, sözleri, kıyafetleri ve gelinler ile olan münakaşaları daha çok olay oluyor.

İşte izleyiciler de bu durumdan rahatsız. Programı daha çok yeni tarifler öğrenmek için izlediklerini belirten bir çok Zuhal Topal’la Sofrada hayranı, kayınvalide – gelin rekabeti içinde yemek konusunun arkas planda kalmasını eleştiriyor.

Program 421. bölüm ile birlikte başlayacak ve benzer eleştiriler de yapılmaya devam edecek. Zira, Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının fragmanlarına bakılır ise değişen bir şey yok.