Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 27 Şubat Çarşamba 133. Bölüm Özeti İzle

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 27 Şubat Çarşamba 133. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada’nın bugünkü bölümünde kayınvalide Sibel Beylilier ve gelini Sultan Güler Beylilier’in evine konuk olundu. Güler Hanım 37 yaşında ve 3 aylık evli. Haftaya iddialı bir menü ile hazırlanan gelin, iddialı ve hırslı olduğunu söyledi ama yaşadığı aksilikler nedeniyle çok büyük hüsran yaşayacak!

Uğraştırıcı bir menü seçen Güler Hanım, çok uğraşsa da yemeklerini yetiştirmekte zorlandı ve masasını da hazırlayamadı. Kayınvalidelerin eve geldiklerinde sofranın hazır olmadığını görüp sert eleştiriler yöneltmesiyle gelinin tüm heyecanı söndü.

Gelinin aynı zamanda ara sıcak ve salatayı yetiştiremediğini de öğrenen kayınvalideler ve Zuhal Topal, şaşırıp kaldılar. Üzerini bile değiştirmeye vakit bulamayan Güler Hanım’ın üstünü değiştirmek istemesi de masada dert oldu!

Kayınvalideler, olumsuz tavır sergilese de Zuhal Topal izin verdi ve gelin gidip üstünü değiştirdi.

Bu arada kayınvalidelerden Sevim Hanım’ın mutfağa gidip salata yapmak istemesi ise şaşkınlık yarattı. Zuhal Topal, bu isteği tuhaf bularak “Gelinleriniz yarışıyor, siz değil” diyerek kabul etmedi.

Kayınvalideler masanın kurulmamasına “Ev bizim değil, mutfakta eşyaların yerini bilmiyor, ilk defa yarışmaya katılıyor, çok heyecanlandı” şeklindeki mazaretlerini sıralayan kayınvalide Sibel Hanım’ı da eleştirdiler ve kendilerinin de aynı durumda olduklarını hatırlattılar.

Güler Hanım’ın menüsü şöyle:

Etli mantar çorbası
3 renkli börek
Tavuk special
Hasanpaşa köfte
Patlıcanlı pilav
Kış salatası
Tel kadayıflı fındıklı muhallebi

Program devam ediyor… Detayları sizlerle paylaşacağız…

Yemeklere yorumlar nasıl oldu?
Çorbayı Zuhal Topal da dahil kimse beğenmedi.

Tavuk special’i yetiştiremeyen gelin, ara sıcakta 3 renkli börek sundu. Böreğe tuzsuz, içinin hamur olduğu yorumlarını yapan kayınvalideler beğenmediler.

Ana yemek hasanpaşa köftesini tatsız, tuzsuz buldular ve pilavı da lapa olarak değerlendirdi kayınvalideler.

Tatlı ise genel olarak lezzeti konusunda kayınvalideler tarafından olumlu eleştiriler aldı ama basit bulundu.

Güler geline puanlar nasıl oldu?
Sevim Hanım 1

Zekiye Hanım 3

Fatma Hanım 3

Songül Hanım 1

Zuhal Topal’ın puanı ise 3 oldu…