Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programı resmen Altın Günü’ne döndü! Topal, dalgasını geçti!

Zuhal Topal’la Sofrada programı resmen Altın Günü’ne döndü! Topal, dalgasını geçti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında, kayınvalidelerin ilginç tavırları, ekran başındakileri olduğu kadar Zuhal Topal’ı da şoke etti!

Sibel Beylilier ve gelini Sultan Güler Beylilier’in evindeki 133. bölümde kayınvalidelerin çantalarından çıkardıkları örgüler, olayı iyice sulandırdı!

Hafta başından beri elinde örgüsü ile sofraya oturan Kayserili kayınvalide Zekiye Hanım, dikkat çekmişti. Zaman zaman Zuhal Topal’ın örgüsünü kaldırması için uyardığı kayınvalide, masadaki diğer kişilerin de tepkisine karşın örgüsünü örmeye devam etmişti.

Bugün haftanın diğer kayınvalidelerinden Songül Hanım’ın da çantasından bir örgü çıkarıp örmek istemesi, Zuhal Topal’ı şaşkına çevirdi!

Üstelik yarışmacıların örgüye tepki veren ev sahibi kayınvalide Sibel Hanım’ı sinir etmek için örgü örmek istemeleri de iyice şaşırttı.

Zuhal Topal'la Sofrada programı resmen Altın Günü'ne döndü! Topal, dalgasını geçti! 7

Zuhal Topal da şaşkınlık içinde kayınvalidelere bakakaldı ve takındıkları tavır nedeniyle de eleştirdi.

Topal, “Altın günü olduk biz! Kaldırın kaldırın o örgüleri” diyerek kayınvalideleri uyardı.

Songül hanım yeniden çantasına koysa da Zekiye Hanım’ın hala örgü örmeye devam etmesi üzerine Zuhal Topal “İsterseniz şöyle koltuğa alayım sizi, dizinize de bir battaniye, çayınızı da koyayım, hava da yağmurlu oh ne güzel” sözleriyle kinayeli bir gönderme yaptı.

Durumu ti’ye alan Zuhal Topal, ekrandan annesine seslenip “Anne bana bir şey başla. Burada kaldım böyle. Çok yeteneksiz görünüyorum şu an!” diyerek duruma da esprili bir yorum katmış oldu.