Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 4 – 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 4 – 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının 4-8 Şubat haftasının yarışmacıları belli oldu.
Televizyongazetesi/Detay

Bugün 116. bölümü yayınlanacak olan programda bu hafta yarışacak olan ilk isim Başak Kestaneyaprağı ve Esengül Ayta.

Başak Hanım, gelecek yaza evlenmeyi planlıyor. Adanalı olan Kayınvalide gelin, bir hayli iddialılar. Haftanın ilk günü yarışmacısı olan Başak Hanım, yemek konusunda iddialı. Adanalı olan Kayınvalidesi Esengül Hanım ise kendisini hanım ağa olarak tanımlıyor. Bir lezzet tutkunu olan Esengül Hanım, haftaya damgasını hanım ağalıyla vuracak.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 4 - 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler? 11

Salı günü yarışmacısı Hülya Siyaka ve kayınvalidesi Birnur Siyaka. Hülya Hanım 34 yaşında ve 10 yıllık evli. Yarışmaya Ankara’dan katılan gelin-kaynanana, iddialı olduklarını dile getiriyorlar. Hülya Hanım, hızlı çevik ve gayretli bir kişiyken, kayınvalidesi Birnur Hanım ise biraz dominant ama zarif ve naif bir kişi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 4 - 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler? 12

Çarşamba günü yarışmacıları Mürüvvet Uyanık ve kayınvalidesi Bahtiyar. Mürüvvet hanım 36 yaşında ve 15 yıllık evli. Onlar da Ankara’dan katılıyorlar programa. Mürüvvet Hanım hırslı ve iddialı bir kişilik. Kayınvalide Bahtiyar Hanım ise haksızlığa tahammül edemeyen ve lezzet aşığı bir isim. Gelin kayınvalide, diğer yarışmacılara ‘Hodri meydan’ diyorlar.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 4 - 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler? 13

Perşembe günü gelin Şeyma Kılınç ve kayınvalide Saliha Kılınç yarışacak. 22 yaşındaki gelin hanım, mutfağın tek hakimi enerjik, dinamik, yerinde duramayan bir isim. Diğer yarışmacılara meydan okuyor. Saliha hanım ise iğneleyici ve yemekte seçici bir kişi. Gelin kayınvalide şimdiden ‘büyük ödül bizim’ diyorlar.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 4 - 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler? 14

Cuma günü ise Melis Karabulut ve kayınvalidesi Fatma Karabulut yarışacaklar. Melis Hanım, mutfak aşığı, büyük ödülü almakta kararlı. fatma otoriter sivri dilli ve inatçı. gelin kayınvalide hiç bir rakip tanımıyoruz dedi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 4 - 8 Şubat haftası yarışmacıları kimler? 15