Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 8 Mayıs Çarşamba 183. bölümde Berna Kala kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 8 Mayıs Çarşamba 183. bölümde Berna Kala kaç puan aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada programının 8 Mayıs Çarşamba günü, haftanın üçüncü günü kayınvalide Nergis hanımın evinde yaşandı.

Programın 183. bölümünde Nergis hanımın gelini Berna Kala yarışacak. Gelin hanım Berna, 7 yıllık evli, 2 çocuk sahibi ve Ardahanlı…

Gelin hanımın menüsü şu şekilde:

-Közlenmiş Domates Çorbası
-Ardahan usulü mantı
-Saksı Kebabı
-Pirinç pilavı
-Cacık
-Karamelli Trileçe

Nergis hanım ilk 2 gün agresif tavırlarıyla dikkat çekmişti. Zuhal Topal, “Dolu gelecek kayınvalideler sana söyleyeyim” diye bir cümle kurunca Nergis hanımın yanıtı “Ben hadlerini bildiririm” şeklinde oldu.

Ancak ara röportajlarda görülüyor ki, diğer kayınvalideler ön yargılı olarak Berna hanımın masasına oturacak ve gelini bir hayli terletecekler.

İlk eleştiri ise menünün çok basit olması. Genelde tüm kayınvalideler gelinlerin yemeklerini basit olmak ile eleştiriyor. Bu sefer de aynı durum yaşanmakta…

Emine hanım, Nergis hanıma kaktüs çiçeği hediye etti. Bu ilginç hediye günün sürprizi oldu. Emine hanım, Nergis hanımın yüzünün kıpkırmızı olduğunu söyleyip durum ile eğlendi.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 8 Mayıs Çarşamba 183. bölümde Berna Kala kaç puan aldı? 7

Kayınvalideler, Nergis hanımın ilk 2 günkü yorumları sonrasında masa düzeninden başlayıp yemeklere kadar çok sayıda eleştiride bulundular.Nergis hanımın ilk günkü agresif halleri kayınvalidelerin dolu gelmesine sebep oldu.

Zuhal Topal, özellikle gelin hanımın tatlısını beğenmediğini ifade etti. Ayrıca cacığın salatalarının çok büyük kesilmesini de eleştirdi.

Yemeklere yönelik kayınvalidelerin de farklı farklı eleştirileri oldu. Berna hanım yüksek bir puan beklentisi içinde olduğunu söyledi, ancak puanlama düşündüğü gibi olmadı.

Berna hanım kaç puan aldı?

Elvide hanım 4 puan verdi.

Sultan hanım 4 puan verdi.

Fatma hanım 6 puan verdi.

Emine hanım 5 puan verdi.

Zuhal Topal’ın Berna hanıma puanı 7 oldu.

Berna hanım toplamda 26 puan almış oldu.