Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programı Gaziantep’ten devam ediyor… Topal’a büyük karşılama

Zuhal Topal’la Sofrada programı Gaziantep’ten devam ediyor… Topal’a büyük karşılama

tarafından zk zk

Ekranların sevilen ismi Zuhal Topal’in sunuculuğunu üstlendiği, “Zuhal Topal’la Sofrada”nın çekimleri, Gaziantep’te devam ediyor.

ANTEPLİ KADINLARDAN KIYASIYA REKABET!

Hafta içi her gün saat 16:30’da FOX izleyicisiyle buluşan programı için Gaziantep yolunu tutan Topal, “Zuhal Topal’la Sofrada”da bu sefer Antepli kadınları yarıştıracak.

Çekimlerine son hız devam edilen ve yakında FOX’ta yayınlanacak olan bölümlerde kadınlar, gastronomide adından bolca söz ettiren Gaziantep’in yöresel yemeklerini, geleneksel lezzetlerini yarışmacılara sunacaklar, izleyicilere birbirinden lezziz tarifler vermiş olacaklar.

Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 12

ZUHAL TOPAL GAZİANTEP’İN YEREL KIYAFETLERİNE BÜRÜNDÜ!

Sevilen sunucu Topal, Gaziantep’in yöresel kıyafetlerini giymeyi, alışveriş yapmayı, davul çalıp oynamayı ihmal etmedi.

Antepli kayınvalideler ve onların gelinleriyle bir araya gelen yapım ekibi de, çekimler sırasında çok eğlendi, bol bol fotoğraf çekildi.

Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 13

Yapımcılığını Dual Yapım’ın üstlendiği, gelin ve kayınvalideleri buluşturan, kıyasıya rekabetin yaşandığı “Zuhal Topal ile Sofrada”, hafta içi her gün FOX’ta.

Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 14 Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 15 Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 16

Zuhal Topal'la Sofrada programı Gaziantep'ten devam ediyor... Topal'a büyük karşılama 17