Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında 7 aylık hamile gelin, kayınvalidelere fena atar yaptı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında 7 aylık hamile gelin, kayınvalidelere fena atar yaptı!

tarafından zk zk
Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’da bugün, kayınvalidelerin eleştirilerine dayanamayan gelin, son anda atar yapıp herkesi şaşırttı!
Televizyongazetesi/Detay

119. bölümü bugün ekrana gelen programda gelin Şeyma Kılınç ve Kayınvalide Saliha Kılınç yarıştı.

23 yaşında olan ve henüz 3 yıllık evli gelin Şeyma Hanım, bir erkek çocuk annesi ve aynı zamanda 7 aylık hamileydi.

Market alışverişi sırasında hamileliği nedeniyle zor anlar yaşayan geline eşi de yardımcı oldu.

Kilis mutfağından yemekler hazırlayan gelin Şeyma, hamileliğine rağmen tüm yemeklerini yetiştirip, masasını da kurmayı başardı.

Servis sırasında zaman zaman ağır hareket etmekle eleştirilen gelin, özene bezene yaptığı yemeklere gelen yorumların da beklediği gibi olmaması üzerine gerildi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 7 aylık hamile gelin, kayınvalidelere fena atar yaptı! 7

Tüm yorgunluğuna karşın masaya servis yapmaya devam eden gelin, tatlı servisinin geç gelmesi üzerine Esengül hanımın “Sonunda geldi” şeklindeki yorumundan sonra iyice gerilerek lafını esirgemedi!

Şeyma gelin, bu eleştiri üzerine adeta bir patlama yaşadı ve “Şükretmeniz gerekiyor!” yanıtını verdi.

Zuhal Topal’ın kalakaldığı o anlarda Fatma Hanım, gelini sözlerinden dolayı eleştirmeye başladı.

Şeyma Hanım ise lafını esirgemedi ve sinirli bir şekilde “İki canlıyım. Servisin yavaş olması normal. Elimi çabuk tutmam gerekiyor. Onu göz önünde bulundurursanız sevinirim” diyerek kayınvalideleri susturdu.

Masada bu söz üzerine başka bir şey söyleyemeyen kayınvalideler, sofradan kalktıktan sonra yapılan yorumlarda “Hamileyse katılmasaydı” tepkisini verdi.