Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bir garip tartışma! Ekran başında herkesin kafası şişti!

Zuhal Topal’la Sofrada programında bir garip tartışma! Ekran başında herkesin kafası şişti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında gerginlik yaşandı.

Gerginliğin nedeni ise masanın bir tarafında sandalye, diğer tarafından puf düzeninin olmasıydı.

Haftanın sivri dilli kayınvalidesi Ayşe Hanım, ilk günden beri hiç durmadan konuşup, yaptığı olur olmaz eleştirilerle herkesi yordu.

Kimseye söz hakkı vermeyen Ayşe Hanım, gelin Filiz hanım ve kayınvalide Azime Hanım’ın evinde bu kez sandalye tartışması çıkardı!

Mobilya dekorunun bir tarafında puf olmasını eleştirip duran Ayşe Hanım, işi “Mobilyacıdan gidip iki sandalye alsaydı” yorumuna kadar getirdi!

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir garip tartışma! Ekran başında herkesin kafası şişti! 8

Herkesi şaşkına çeviren bu tavır, eleştirilere neden olurken, Ayşe Hanım’ın bu tavrına dayanamayan Zuhal Topal, kendi sandalyesinden kalkıp Ayşe Hanım’a yer değiştirmeyi teklif etti.

Diğer kayınvalideler yapılan saygısızlığa tepki verdi ama Ayşe Hanım ayağa kalkıp Zuhal Topal’ın yerine oturmaya çalıştı. Ev sahibi kayınvalide Azime Hanım, bu duruma müdahale edip kendi yerini Ayşe Hanım’a verdi.

Bir süre orada oturan Ayşe Hanım’ın bu tavrı, uzun süren tartışmalara neden oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında yine anlamsız ve içi boş bir tartışma, ekran başında programı izleyenleri de adeta çıldırttı.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bir garip tartışma! Ekran başında herkesin kafası şişti! 9

Ayşe Hanım’ın çok fazla konuşması 3 gündür herkesi rahatsız ederken, yanında oturan Şükran Hanım da bir ara dayanamayıp ayağa kalktı ve diğer yarışmacılarla yer değiştirmek istedi.

Artık Ayşe Hanım’ın konuşmasına dayanamadığını söyleyen Şükran Hanım, “Başım şişti. Eve gidiyorum başım ağrıyor. Nedir bu?” diyerek tepki verdi.

Kimse yer değiştirmek istemeyince Şükran Hanım, tekrar yerine oturmak zorunda kaldı.