Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün; 24 Aralık 86. bölümdeki büyük değişiklik dikkatinizi çekti mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün; 24 Aralık 86. bölümdeki büyük değişiklik dikkatinizi çekti mi?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni hafta başladı. Programın bugün ekrana gelen 86. yeni bölümünde Öznur hanım konuklarını ağırladı. Kayınvalidesi Mercan hanım ile birlikte konuklarını ağırlayan Öznur hanım, program boyunca yemekleri konusunda ciddi eleştiriler aldı.

Televizyon Gazetesi Detay

Öyle ki, Öznur hanım mutfaktayken kameraya yaptığı yorumda 1-2 puan beklediğini daha yüksek gelmesini beklemediğini söylemişti. Öznur hanım puanlama sırasında çok yanıldı. Çünkü kayınvalidelerin yorumlarının ağırlığına karşın puanlamaları çok farklıydı.

Peki ne olmuştu? Önceki programlarda kayınvalidelerin haksızlıklar yaptığı eleştirileri ayyuka çıkmıştı. Zuhal Topal da yeni haftada bu sorunu çözmek için anlaşılan kayınvalideler ile ciddi bir konuşma yapmış. Zira Öznur hanıma geçtiğimiz haftalarda 2, en fazla 3 puan verilmesi gerekirdi. Önceki kayınvalideler yemeklere ağır yorumlar yapınca ya 2 ya da 3 puan vermekteydi.

Ancak yeni haftada böyle olmadı. Öznur hanım bile beklemediği puanları elde etti. Puanlama şöyle oluştu:

Şerife hanım 3 puan verdi.

Nuran hanım 4 puan verdi.

Semra hanım 5 puan verdi.

Selma hanım 3 puan verdi.

Zuhal hanım 6 puan verdi.

Görüldüğü üzere 1 ve 2 puanlar artık yarışmada yer almayacak. Geçtiğimiz hafta Zuhal hanım bu konuyu net şekilde açıklamıştı. Yeni haftada da bu kuralı uygulamaya başladığı anlaşılıyor.

Bu durumda programa yönelik yapılan en büyük eleştirinin de bertaraf edilmesini sağlayacak.

Puanlama bölümünü videodan izleyebilirsiniz.