Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında bugünün özeti: Bunu gerçekten yaşadık mı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugünün özeti: Bunu gerçekten yaşadık mı?

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada programında haberimizin başlığını bizzat Zuhal Topal vermiş oldu… ‘Bunu gerçekten yaşadık mı?’ diyerek şaşkınlığını dile getiren Topal, ekran başındaki izleyicilerin duygularına de tercüman oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 62. yeni bölümü 20 Kasım Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Programın bu bölümünde Yüksel hanım ve gelini Saime’nin evine konuk olundu. 30 yıllık evli Sivas Kangal doğumlu olan Saime Taşlık’ın 3 çocuğu var. 75 yaşındaki Yüksel Taşlık ise 5 çocuk ve çok sayıda da torun sahibi… Saime hanım, eşini hiç görmeden sözlendirilmiş ve sonrasında tanışmış…Saime hanım ‘Eşimi tanıdıkça çok sevdim’ diyor ve mutlu bir yuvası olduğunu belirtiyor. İstanbul Maltepe’de bulunan gelin hanıma konuk olan Zuhal Topal ve kayınvalideler yine olay yorumlarda bulundu.

Nuray hanım önce Saime hanımın mutfağını ziyaret etmek istedi ancak Yüksel hanımın karşı çıkmasına karşın Nuray hanım kimseyi dinlemedi. Mutfağı teftiş eden Nuray hanım dağınıklıktan memnun kalmadı. Zuhal Topal, o anlarda kayınvalideyi durdurmakta başarılı olamadı.

Saime hanım, kayınvalidelerin aykırı yorumlarına yanıtlar vermeye kalkınca daha da çok eleştirildi. Kayınvalideler, gelinin cevap vermesinden pek memnun kalmadı.

Nuray hanımın aşçılık belgesi diye gösterdiği denklik belgesi göstermesi, daha sonrasında ise telefonuyla uzun süre konuşması ve sonrasında da ustalık belgesinin bulunduğunu söyleyip masada “Kıskananlar çatlasın” diye tempo tutması dikkat çekti.

O anlarda Zuhal Topal, “Bunu gerçekten yaşadık değil mi?” diyerek gerçek olduğuna inanamadığını söylemek durumunda kaldı. Çok ilginç bir bölüm oldu.

Kayınvalidelerin puanları ise hiç şaşırtıcı değildi.

Nuray hanım, 2 puan verdi.
Aysel hanım, 2 puan verdi.
Elmas hanım, 3 puan verdi.
Nigar hanım, 3 puan verdi.

Zuhal Topal’ın Saime hanıma verdiği puan ise 7 oldu.