Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında çocukların bile yapmayacağı hareketi yaptı!

Zuhal Topal’la Sofrada programında çocukların bile yapmayacağı hareketi yaptı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında, kayınvalideler bazen ekran başındakileri şaşırtmakla kalmıyor, olmayacak tavırlarıyla hayrete de düşürüyorlar!

Geçtiğimiz hafta oturduğu her sofraya hiç bir şeyi beğenmemek üzere oturmuş izlenimi veren kayınvalidelerden Songül Hanım, final günü yaptığı bir davranışla, sofra adabına uymayan bir harekete imza attı!

Sivri dilli kayınvalide Songül Hanım, final gününde gelini masayı yetiştiremeyen Sibel Hanım ile sürekli uğraştı durdu.

Zekiye Hanım’ın gelinin evinde, bir kaç gün önceki olayı sürekli gündeme getiren kayınvalide Songül Hanım, Sibel Hanım’ı eleştirip durdu.

Bir ara yan tarafa dönerek eline pembe bir balon alan ve şişirmeye başlayan Songül Hanım, hayretler içerisinde kendisine bakan Zuhal Topal’a aldırmadan şişirmeye devam etti.

Zuhal Topal, yanında oturan kayınvalidenin bu harekete karşısında şaşırıp kaldı ve “Ne yapıyorsun öyle?” diyerek tepki verdi.

Zuhal Topal'la Sofrada programında çocukların bile yapmayacağı hareketi yaptı! 7

Songül Hanım, yanında oturan Sibel Hanım’a bakarak “Zuhal Hanım, bunda bence hiç konuşmaya yüzü yok” diyerek şişirdiği balonu bir anda Sibel Hanım’a doğru itip bıraktı.

Balon sönerken Songül Hanım da “Bunun gibi söndü gitti bu senin gelinin, hava oldu” diyerek herkesi şoke etti.

Sibel Hanım’ın şaşkınlıkla baktığı Songül Hanım, ekran başındakileri de çok şaşırttı. Sibel Hanım, “Napıyorsunuz Songül Hanım?” diyerek tepki verdi ama olan olmuştu!

Zuhal Topal ise bu tuhaf duruma “İlkokulda falan yapıyorduk bunu” diyerek Songül Hanım’ın yaptığı hareketi çok çocukça bulduğunu belirtti.